2014年6月15日

父の日のプレゼント

ふたりの息子夫婦から父の日のプレゼントが届いた。長男夫婦からは金華山鯖の「燻製生ハム」という珍しい鯖。次男夫婦からはイタリアワインの王様とも呼ばれるピエモンテの「バローロ」。どちらも大好物で嬉しい。いつもありがとう!
朝食はいつものようにトマトジュース、バナナとオレンジとレタスのスムージー、バケット、紅茶、かつお納豆におかずはにたっぷりチーズ入のプレーンオムレツ。
昼食はたっぷりの葱とチリメン山椒入りの稲庭うどん。
夕食は、久しぶりにご飯を炊いて、メインディッシュは届いた鯖の生ハム、わかめの三杯酢和え、チリメン山椒、豆腐珍味のとうべい、あやめ雪の一夜漬け、わかめの味噌汁そして白ワインの晩酌。
朝から晩までしっかりご馳走さまでした!(hide)

Father's Day present arrived from two sons of the couple. Rare mackerel mackerel Kinkazan called "smoked ham" from the first son and his wife. The second son from a couple of Piedmont, which is also called the king of Italian wines "Barolo". I am happy with both favorite food. Thank you as always!
Breakfast is plain cheese omelette input plenty of side dishes tomato juice and smoothie banana, orange and lettuce and natto vonito, bucket, and tea, as usual.
Lunch Inaniwa Udon pepper crepe filled with a lot of green onions.
The cooked rice for the first time in a long time, raw ham of mackerel which arrived, dressed Sanbaizu of seaweed, CRAM Bay, iris snow, dinner, evening drink white wine and miso soup of seaweed shaking pepper crepe, tofu TOUBEI delicacy main dish.
It was a feast firm from morning till night! (hide)

******************************************************
All About 最新記事のご案内です。興味ある記事をご覧ください。


















キッチン ガイドhideの最新記事はこちらです!





 


 



0 件のコメント:

コメントを投稿