2014年5月17日

多忙な週末とランチタイムの渋谷

OZONEで開かれたプロフェッショナルセミナーも80人近い方々にご参加いただき、大成功で終えることができた。
明日もOZONEで恒例の住まいづくりセミナーが開かれるなど、今週は週末も休日も休みなしの多忙な毎日。今日も朝から来週のプレゼン準備で出勤。
真夏日のランチはやっぱりCoCo壱番館のカレー。珍しくチキンカツカレーを注文。価格表が消費税別となったため、810円と思っていたら870円で8%の値上がりはかなり高くなったことが実感できる。
ZARAのウィンドーのマネキンの顔が独特の表情なので気になっている。(hide)

It was possible professional seminars held at OZONE also attended by people close to 80 people, to finish with great success.
House building seminar of annual and will be held in OZONE tomorrow, holiday weekends also busy every day of non-stop this week. The attendance at the presentation next week of preparation in the morning today.
Lunch of hot day of CoCo Ichibankan after all. Uncommon order the chicken cutlet curry. I can realize that for the price list became a consumption tax, rise of 8% at 870 yen was much higher and I thought 810 yen. 
I'm worried about the face of the mannequin window of ZARA is because it is a unique expression. (hide)


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2014年5月16日

OZONEプロフェッショナルセミナー「キッチンデザインのゆくえを探る」

午後5時からOZONEプロフェッショナルセミナーEURO CUCINA 2014「キッチンデザインのゆくえを探る」が開かれた。
おかげさまでOZONEセミナールームが満室になる80名近くの方々にご参加いただいた。前半はhideの担当で、後半はAdoptKitchenWorksの濱田氏の担当。そのあと今年のサローネに行かれたTOTOの岩谷氏、LIXILの宮脇氏、トランステックの堀氏、ミサワホームの花田氏からもひと言づつ感じたことをお話しいただいた。
セミナーに引き続き6階にあるオーストリアの家具・キッチンメーカーTEAM7のショールームをお借りして懇親会を開催。二次会は地下の「海ぶね」でしっかり仕上げを。シンデレラタイム寸前に無事帰宅。参加いただいた皆様本当にありがとうございました。(hide)


Was opened "Exploring the Future of Kitchen Design" OZONE professional seminars EURO CUCINA 2014 from 17:00.
I have participated in 80 peoples near OZONE seminar room is fully booked Thanks. In charge of hide, in charge of Mr. Hamada AdoptKitchenWorks of the second half in the first half. I have you tell you that I felt a word at a time
Mr. Iwaya TOTO that was to go to the Salone del Mobile this year after that, Mr. Miyawaki of LIXIL, Mr. Hori of TransTech, Ms.Hanada of Misawa Homes.
Held a social gathering and I use your showroom of furniture and kitchen manufacturers TEAM7 of Austria located on the 6th floor continue the seminar. Second party to the finish firmly in the underground "UMIBUNE". And returned home safe and sound to the brink of Cinderella time. Thank you very much everyone who participated. (hide)



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2014年5月15日

ミニ胡蝶蘭とTAPAS TAPASのランチ

5年目と3年目を迎えたふたつのミニ胡蝶蘭がどちらも満開になってきた。
さすがに5年目のほうは少し小さくって、花の色も薄紫だが可憐に咲いている。
3年目のほうは栄養豊かなからか、派手な色合いでたっぷりの花をつけている。
ランチは久しぶりにTAPAS TAPASで海鮮パスタ1,000円。スープやドリンクがフリーなのも良いし、パスタがなかなか旨い!
明日の夕方5時から新宿OZONEで開催予定のセミナー「ミラノEuroCucina2014報告・キッチンデザインのゆくえを探る!」は、おかげさまで70名以上のお申し込みをいただいている様子。椅子だけにすれば100名近く入れますということなので、まだお申し込みを済まされていない方も、今からでもお申し込みいただけるようです。
その準備で、一日中パワーポイントとにらめっこ。内容豊かなセミナーになるよう務めます。乞うご期待!!(hide)

Both have come to full bloom mini Phalaenopsis two celebrated its third year and fifth year .
Towards the fifth year in a little indeed , the color of the flower is also a light purple , but I'm pretty bloom .
Or because the rich nutrition , more of the third year wearing a flower in a lot of flashy shades .
Lunch 1,000 yen seafood pasta TAPAS TAPAS for the first time in a long time . Drink and soup it free also may , and pasta is quite delicious !
" Milan EuroCucina2014 reporting and Explore the future of Kitchen Design" seminar is scheduled to be held , state in which I get the application of more than 70 Thanks in Shinjuku OZONE from 5:00 tomorrow evening . Since such that they put 100 people near if only to chair , is the one that does not have dispensed your application still seems able to sign up even from now .
In its preparation , all day long staring contest with power point . I will strive to become the seminar rich content . Stay tuned ! ! (hide)
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