2014年6月17日

名古屋出張の食事レポート

早朝から岐阜のクライアントへのプレゼンのため名古屋出張。
ランチは美濃加茂市にあるかも川茶寮「うを完」で懐石ランチ。ひとつひとつの料理が丁寧でデザイン的にも気が利いていて美味だ。ご馳走さまでした!
帰りの新幹線は駅弁の味が鼻につきはじめたので、駅ビルの高島屋デパ地下で「まい泉」ヒレカツ弁当1,050円。遅い時間だったので100円引き。駅弁よりはグンと旨く量も多いので満足。それにしても、たかがヒレカツ弁当にラベルに表示された大量の化学物質は本当に必要なんだろうか?(hide)

Nagoya business trip for presentation to the client of Gifu from early morning.
Lunch kaiseki lunch in the "Una" in Minokamo city.  Cooking every single taste wonderful mind though clever in design. Was a feast!
Taste of lunches so began attached to the nose of the bullet train return, 1,050yen MAISEN Hirekatsu bento at Takashimaya department store basement of the station building. 100 yen discount because it was late. Satisfaction amount much so remarkably well than train bento.
Even so, a large amount of chemicals that are displayed on the label in Hirekatsu bento mere wonder do you really need? (hide)

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