2014年4月19日

ユーザー向けツナシマキッチンセミナー

朝11時からユーザー向けツナシマキッチンセミナーが開かれた。今日の参加者は11名と赤ちゃんひとりの合計12名。
土曜日の朝からにも関わらず、とても熱心にセミナーを受講していただきました。いつも思うことですが食器洗い機やオーブンの最終選択時期にかかっている新築計画やリフォーム計画の皆様は、セミナーを受講される姿勢が違います。

終わった後も細かく商品確認をされたり、質問攻めにあうのはいつものことですが、如何にユーザーの方々に正確な情報が伝えられていないかがよく分かります。
予定時間を1時間以上もオーバーして参加いただいた皆様お疲れさまでした。
素敵なキッチンができ上がることを楽しみにしております。(hide)


Tsunashima Users kitchen seminar was held from 11:00 in the morning. Participants of today a total of 12 persons of one baby and 11 people.
In spite of Saturday morning, we have attended the seminars very hard. It is to always think everyone is of new construction and renovation plan planning suffering from the final selection time of oven and dishwasher, attitude to be taking a seminar is different.

Or are the goods check finely after it is finished, to meet barrage of questions is As always, you can see well accurate information is either not transmitted to the people of user how.

It was cheers for good work everyone who participated by over more than an hour scheduled time.
I am looking forward to a nice kitchen is completed. (hide)  


東京メトロ湯島駅を降りると大正時代の町家建築が楽しめる
 ****************************************************************
All About 最新記事のご案内です。興味ある記事をご覧ください。





キッチン ガイドhideの最新記事はこちらです!



ユーロクッチーナに見る世界の最新キッチン Vol.2



ユーロクッチーナに見る世界の最新キッチン Vol.1


Panasonic今年のテーマはスライディングネイチャー



ミラノ大学から始まったINTERNI2014




業務用ガス調理機器を設置するときの厳守事項

2014年4月18日

霧雨の寒い一日

朝早くは強い雨が降ったが、その後は霧雨がシトシトと降ったり止んだりで最高気温も11度までしか上がらず、冬に逆戻りしたような寒い一日だった。
垣根の柊に緑の小さな実がつき始めた。これから8ヶ月近くもかかって熟した赤い実に変身する息の長い植物だ。
人生の縮図のように生き、長くコツコツと仕事を達成する生き様はhideの目標でもある。
(hide)

Strong It rained early in the morning, but the maximum temperature is also not increased only up to 11 degrees in Dari or drizzle stopped falling and Shitoshito, it was a cold day like reverted to winter then.
Small green fruit began to arrive in holly hedge. It is a long-standing plants transformed into a red fruit that is ripe and it takes eight months near future.
Way of life that they live like a microcosm of life, to achieve work diligently long is also a goal of the hide. (hide)

****************************************************************
All About 最新記事のご案内です。興味ある記事をご覧ください。

2014年4月17日

ツナシマ・プロ向けキッチンセミナー

午後3時から恒例のプロ向け・ツナシマキッチンセミナーが開かれた。今日のお客様は5名の設計関係の方で、使い勝手、スペック、ディテールなどにかなり突っ込んだご質問が多く、予定時間を1時間近くオーバーして終わりました。
参加いただいた皆様、長時間ありがとうございました。(hide)


Tsunashima Professional kitchen annual seminar was held from 15:00. Customers today Toward the design relationship of five, Questions rammed fairly easy to use, specifications, and details in many, We've now been over for nearly an hour the scheduled time.
And everyone who participated, thank you for a long time. (hide)



ミニ胡蝶蘭のふたつ目の花が開きました。
 ツナシマビル玄関ホールには大鎧の五月人形が飾られている
 SM部長からの商品説明
 hideからは最新キッチントレンドの話
 tamiはサンマ焼き、ドリア、天ぷら、ピザ
などを実演
****************************************************************
All About 最新記事のご案内です。興味ある記事をご覧ください。



2014年4月16日

ミラノよりもミラノっぽい店RoyalGardenCafe

心地よい季節のアウトドアランチは、RoayalGardenCafeのテラスランチ。
12時前に店に入っても、テラス席はひとつしか空いていなかった。なぜこの店に人気があるのかいろいろ考えてみるに、店の空気感がミラノの街に通じるものがあるからという気がする。ある種の緊張感と開放感がないまぜになって醸し出す雰囲気はミラノで感じる「氣
」に似たものがある。
店長とこんな話をしながら食べるランチの味はとてもオーガニックな優しい味で、いつもほめているフォカッチャはミラノでもなかなか味わえない旨さだ。チョット褒めすぎかな?(hide)

Outdoor lunch pleasant season, terrace lunch RoayalGardenCafe.
Well into the store before lnchtime, the terrace was not open only one. I feel to consider various why is popular in this restaurant, and because there may be a feeling of air of the store leading to the city of Milan is. There is something similar I feel in Milan in "CARE" atmosphere to bring on a feeling of opening tension and certain become scrambled.
Taste of lunch to eat while doing this talk to the manager in friendly taste very organic, focaccia that is always complimented's effect is not to be able to taste quite as well in Milan. Wonder if a little too much praise? (hide)


****************************************************************
All About 最新記事のご案内です。興味ある記事をご覧ください。