2014年7月26日

Decopicのカクテル&燻製イベントとふたりの誕生会

夕方4時から6時半まで、代々木の北参道近くにあるデコピック・キッチンデザインスクエアでカクテルと燻製のイベントが開かれtamiと参加してきた。
ドイツの高級キッチンメーカーZeyko(ツアイコ社)のキッチンを実際に使いながら、ドイツの高級キッチンツールメーカーROSLE(レズレー)の輸入発売元サンテミリオン社古谷社長が講師になって、新発売なった家庭のキッチンで燻製ができる「スモーカー鍋」を使った燻製料理と、バーツールを使った3種類のカクテルの実演と体験を楽しませていただいた。
そのあと、7時からひと月前にオープンした虎ノ門ヒルズのレストラン「ARBOL」で、次男の嫁のお母さんとtamiとの延び延びになっていた6月のふたりの誕生会を開いた。 神楽坂に本店があるこの店は、魚介類を生かしたイタリアンの店で、なかなか旨い料理を楽しませていただいた。
4:00 to 6:30 evening, I've been participating with tami event of smoked and cocktail was held in Decopic Kitchen Design Square in the north approach near MeijiJingu.
And smoked dishes import Sales agency Saint-Emilion's Furuya president of quality kitchen tools manufacturer ROSLE German goes to the instructor, can smoked in the kitchen of the home became New release of "smoker pot", the bar tool I had entertained the experience and demonstration of a cocktail of three types you use.
Then, of Toranomon Hills restaurant, which opened a month before from 7:00 in the "ARBOL", I opened the birthday party of two are now overdue and tami mother and daughter-in-law of the second son.
In store Italian which made use of seafood, this shop there is a head office in Kagurazaka, had you entertained quite delicious cuisine.

 
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2014年7月25日

PCの調子が悪くアップが遅れて失礼しました!

昨夜の雷のあとからパソコンの調子が悪くブログがアップできません。
明日からサーバ会社も休みなので、回復に時間がかかるかもしれません。ご了解願います。
そんな訳で、今朝からPCとネット回線の再構築をおこなってようやくLANが再稼働できた。
留守にしている間に、ようやくゴーヤが実をつけはじめた。今年は苗を植えるのが遅かったため心配していたが、連日の暑さでようやく実りはじめた様子。
台湾では美食の旅を続けたため、体重が2kgほどアップ!昨日のランチは粗食をモットーに近くの「日高屋」でトマト冷し中華。510円の値段でランチを食べることは渋谷では難しいが、こうやって写真を撮ってみると原価が30%を切ることはそんなに難しいこととは思えない。帰国してから中国産食材の問題がまたまた出たのが話題になっているが、この冷し中華の食材も産地が何処なのかまったく見当もつかない。(hide)

Blog can not be up poor condition of the personal computer from after the thunder of last night. Server company so well from the rest tomorrow, might take to recover.  Please understand.
Is why, it was possible to re-running the LAN finally by performing a reconstruction of the net line from the PC this morning.

While were away, bitter gourd began to bear fruit at last. I was worried because it was slow and is planting seedlings this year, how I started fruitful finally in the heat of every day.

Because of continuing journey of gastronomy in Taiwan, weight is up about 2kg! Lunch yesterday Chinese chilled tomato at the nearby "Hidaka-ya" the motto simple diet. Eating lunch at a price of 510 yen is difficult in Shibuya, but I do not think that it cost cuts 30% is difficult so much when I take a picture doing this. It has become a hot topic issue of Chinese foodstuffs's came out once again after you return home, but have no clue at all ingredients of Chinese also whether the locality where is this cool. (hide)



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2014年7月24日

昨日の台北ランチと台湾の土産とKOHLERの新製品発表会

台北最終日の昨日は、台風の通過で市内全域が特別休日。学校はもちろん全企業も一斉に休み。そんな中午前中予定していた会社の社長と息子だけが出社してくれて工場見学と打ち合わせ。
午後2時過ぎから桃園市内の台湾料理屋に飛び込んでランチ。ここでも土着の旨い台湾料理を堪能させてもらった。
夕方から旧市内の問屋街で土産に乾物を買う。からすみ、フカヒレ、冬菇、きぬがさ茸など。
今日は夕方から強烈な雷と雨が降る中、7時半過ぎからアメリカ・コーラー社の新製品発表会を見学。
トラディショナルデザインの製品が多く、日本のマーケットで売っていくのは難しいと感じた。今夜は会場で出会ったKDCMのメンバーと近くの「鳥良」で夕食を楽しむ。 (hide)

 昨日のランチもいろいろの台湾料理のごちそうを堪能させていただいたが
その中でもこの「臭豆腐」の鍋は最高に美味!
 今回の台湾旅行のお土産
 表参道で行われたKOHLERの新製品発表会
 手羽先唐揚げや焼き鳥も旨かったが
鯛茶漬けが抜群の味!

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