Following the October 18, a month before, opened in Shibuya office until 6:00 to 1:00pm the second time of "KitchenJuku of Hideo Kuroda". Student's only two people and a little lonely, but it was carried out in the center of practical training to the kitchen specialist qualification test conducted less than a month later. (hide)
今朝の京王線地下化工事のあとの状態
ランチタイムは久しぶりのTAPAS TAPASで
ベーコンとサーモンのパスタ
****************************************************************
All About 最新記事のご案内です。興味ある記事をご覧ください。
辛くないキムチ 水キムチ
食べるラー油の手づくりレシピ
■キッチン ガイドhideの最新記事はこちらです!
オーダーキッチンの落とし穴!「水の仕舞」が肝心です。
東京ガス「暮らしのデザイン展2013」
トーヨーキッチン秋の新作は「オーロラカラー」
ケルン国際家具見本市2014の開催概要
理想のアイランドキッチンづくり極意・その2