2014年3月1日

RED BOWL大会・年に一度のAllAboutガイドの祭り

昼過ぎから第13回目のRED BOWL大会という年に一度のAllAboutガイドの祭りが開かれtamiと揃って参加してきた。
会場はかっての品川PacificHotelが2010年に閉館したあと、2011年からSHINAGAWA GOOSと名前の変わった複合商業施設の1階にあるTKPガーデンシティ品川・グリーンウィンド。
今日の参加者は過去最大の300人以上となって大いに盛り上がった。江幡CEO、西村COOによるAllAboutの今後の経営方針の発表のあと懇親会となり、tamiとhideのように当初からのガイドと新しくガイドなった方達との交流を深め有意義な集まりとなった。
夕方の解散のあと、有志10名で近くのWing高輪にあるMangoTreeというCafeBarで二次会。楽しい集まりに参加いただいた皆様本当にありがとうございました!(hide)

We have participated in flush with the festival of tami AllAbout guide is opened once a year called RED BOWL tournament of the 13th day from early afternoon.
After Shinagawa PacificHotel of selfishness was closing in 2010, the venue TKP Garden City Shinagawa Green window on the first floor of a commercial complex renamed and SHINAGAWA GOOS from 2011.
Participants of today raised a great deal to become a more than 300 of the largest ever. Became a meaningful gathering deepen exchanges with people who become a social gathering after the announcement of the management policy of the future of AllAbout by Ebata CEO, Nishimura COO, became the guide and the new guide since inception as of hide and tami.
After the dissolution of the evening, after-party at CafeBar that MangoTree in the Wing Takanawa of nearly 10 volunteers. Thank you very much everyone who participated in the fun gathering! (hide)

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2014年2月28日

一気に春が!

昨夜まで寒い毎日が続いていたが、今朝は一気に春の暖かさ。最高気温は18度まで上がったそうだ。今日で2月も終わり明日から3月だが天気予報では明日は雨、明後日はまたまた雪になるかもしれないという。
こんなに暖かい日のランチは、勿論屋上アウトドアランチ。東急本店地下の泥武士で鰺フライ弁当787円。旨そうに見えたが冷えた鰺フライはやっぱり不味かった。
宇田川交番の向かいにある千歳会館の地下に「T2」という名の1,200人も収容できるというMUSIC+LOUNGE+PARTY+RESTAURANT+CAFE+BARが今夜開店。夜10時からの開店だそうで入れなかったがちょっと気になる店だ。
昼過ぎから打合せがあり、神田須田町「庄之助」のどら焼きと栗饅頭と最中をお土産にいただいた。早速今夜のデザートにいただいたが品のある餡が非常に旨い。ご馳走さまでした!(hide)


Daily cold until last night had been kept , but this morning warmth of spring at a stretch . The highest temperature I hear rose to 18 degrees . It's March from tomorrow also end in February today but rain tomorrow , day after tomorrow that might be the snow once again the weather forecast .
Lunch of the day is so warm , rooftop outdoor lunch of course . 787 yen mackerel fly lunch in DOROBUSHI of Tokyu head department . Horse mackerel fly that looked likely effect , but it was cold gone wrong after all .
MUSIC + LOUNGE + PARTY + RESTAURANT + CAFE + BAR that can accommodate 1,200 also named "T2" in the basement of ChitoseKaikan opposite the alternating Udagawa is opening tonight . It is a store that did not put the case 's open from 22:00 but be worried about a little .
There is a meeting from the early afternoon , I had on souvenirs and during Chestnut Cake and Dorayaki Kandasuda town of " SHOUNOSUKE " . I had for dessert tonight immediately but bean paste with the article is very delicious . Was a feast ! (hide)

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2014年2月27日

2日間のベルタゾーニ・ビルトインガスオーブン発表会

昨日今日の2日間の午後2回づつの合計4回、それぞれに30人のお客様をお招きしてツナシマ商事が今年から発売を開始したイタリア・ベルタゾーニ社のビルトインガスオーブンの発表会がおこなわれた。
tamiが料理実演を担当し、ローストビーフ、クロスティーニ、茄子とトマトの重ね焼きなどの料理でおもてなしをした。
税別28万円という価格設定もリーズナブルで参加いただいた皆様からは非常に好評をいただき、これからの日本市場での発展に期待したい。(hide)

 A total of four times in duplicate afternoon of the second day of Yesterday Today, presentation of the built-in gas oven of Italy Bertazzoni, the company that launched from this year Tsunashima Shoji by inviting customers of 30 people each were made .
tami is in charge of the cooking demonstration, She was hospitality in dishes such as grilled tomatoes stacked roast beef, crostini, and eggplant.
We have the very well received from everyone who participated in the reasonable pricing of 280,000 yen plus tax, I look forward to the development of the Japanese market in the future. (hide)

26.Feb.Presentation
 27.Feb.Presentation
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