2013年11月23日

ボジョレと鮟鱇鍋と葡萄のジャム

昨日は、わざわざ岐阜からボジョレヌーボーを届けてくださったヤマゼングローバルのNM社長に感謝を込めて、タジン鍋を使って鮟鱇鍋を堪能した。ご馳走さまでした!
朝からtamiはアメリカ産の種無し葡萄を使ってジャムづくり。皮付きのまま食べてもなかなか旨い葡萄だが、ジャムにするとまた違った美味しさを楽しむことができる。(hide)

Yesterday, with thanks to Mr.Nishimoto president of YamazenGrobal Co.Ltd. with me deliver Beaujolais Nouveau from Gifu all the way, we enjoyed the angler pot using the tagine pot. Was a feast!
Today tami jam making with seedless grapes from USA. It's quite delicious grapes to eat remains with the skin, but it is possible to enjoy a taste different again When delicious jam. (hide)

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2013年11月22日

「ECO KITCHEN 2013」は「KITCHEN=TABERBA」

来週28日からいよいよ恒例のJIDAエコデザイン展「Next Eco Design2013」が新宿OZONE3fプラザで12月17日までの3週間にわたって開かれます。
hideの今年の作品「ECO KITCHEN 2013」は「KITCHEN=TABERBA」というキーワードで発表します。「次の時代のキッチンは食べる場だ!」という考えが根幹にあります。
夕方からは試作をお願いしているニシザキ工芸で最終チェックをさせていただきました。
かなり面白いNEXT KITCHENが登場します。乞うご期待!
30日には午後7時からオープニングパーティが開かれますから、ご興味のある方はぜひご参加ください。(hide)

JIDA Eco Design Exhibition of annual "Next Eco Design2013" will be held over a period of three weeks to 17 December in the Plaza Shinjuku OZONE 3f finally from the 28th next week.
This year's work of hide "ECO KITCHEN 2013" will present the key words "KITCHEN = TABERBA". There is the underlying idea that "the era of the kitchen next!'s TABERBA" and. I have a final check in Nishizaki KOHGEI damage is to ask the trial from evening.
Pretty funny NEXT KITCHEN appeared. Stay tuned to ask! Opening party will be held from 7 pm to 30 days, please join us if you are interested. (hide)


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2013年11月21日

今朝の渋谷と串徳の串揚げ

H&Mの巨大看板の画像が新しくなっていた。年末のパーティをイメージした商品展開のようだ。それにしても1500円を切る商品にこれだけの看板を使うのもユニークな発想だ。
夕方からAllAboutのスタッフの皆さんと、これからのキッチン記事のあり方について討議を重ねた。終了後「串徳」でお疲れさん会で乾杯!今夜はボジョレーの解禁日ということもあって串揚げと赤ワインで乾杯!遅くまでお疲れさんでした。そしてご馳走さまでした!(hide)

Image of huge billboard of H&M had become new. It seems the product development that is the image of the party at the end of the year. Even so, use the sign of this only to products cut the 1500yen and it's a unique idea.

And the staff of AllAbout, I have repeatedly discussed the role of the kitchen in the future article in the evening. Toast with tired's Drawings "KUSHITOKU" after the end! Toasting with red wine and deep-fried skewers partly that ban day of Beaujolais tonight! It was a tired till late. And it was feast! (hide)
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2013年11月20日

ニシザキ工芸と東京都現代美術館

昼前から清澄白河に本社工場のあるニシザキ工芸まで出かけて、来週27日に搬入予定のJIDAエコデザイン展2013に出展する今年のキッチンモデルの試作チェックをした。
細部に手を加えてもらって最後の仕上げに入ってもらう。でき上がりが楽しみな今年のエコキッチンに乞うご期待!
ニシザキ工芸からふたつ先の信号に東京都現代美術館があり、開催中の吉岡徳仁の「クリスタライズ展」と「うさぎスマッシュ展」を見て来た。
話題を集めているクリスタライズ展は自然現象で結晶化した作品を中心に展示されているが、偶然の産物をアート作品というのに違和感を覚えるのは私だけだろうか?(hide)

Going out to NishizakiKohgei, headquartered plant in Kiyosumi-Shirakawa from late morning, it was a trial check of kitchen model of this year to exhibit in JIDA Eco Design Exhibition 2013 will carry on the 27th next week.
I get into the finishing touch to ask them to tweak the details. Look forward to the completion is said to eco kitchen of this year looking forward to!

There is a Museum of Contemporary Art Tokyo to signal two meters from the NishizakiKohgei, I came to look Tokujin Yoshioka being held as "Crystallized Exhibition" and "Smash rabbit exhibition".
Crystallized exhibition has attracted the topic has been exhibited around the work that crystallized in natural phenomena, but feel uncomfortable to work of art of the fruit of the chance I wonder just me? (hide)

 ニシザキ工芸本社
 Mo+東京都美術館
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