朝からtamiはアメリカ産の種無し葡萄を使ってジャムづくり。皮付きのまま食べてもなかなか旨い葡萄だが、ジャムにするとまた違った美味しさを楽しむことができる。(hide)
Yesterday, with thanks to Mr.Nishimoto president of YamazenGrobal Co.Ltd. with me deliver Beaujolais Nouveau from Gifu all the way, we enjoyed the angler pot using the tagine pot. Was a feast!
Today tami jam making with seedless grapes from USA. It's quite delicious grapes to eat remains with the skin, but it is possible to enjoy a taste different again When delicious jam. (hide)
****************************************************************
All About 最新記事のご案内です。興味ある記事をご覧ください。
辛くないキムチ 水キムチ
食べるラー油の手づくりレシピ
■キッチン ガイドhideの最新記事はこちらです!
オーダーキッチンの落とし穴!「水の仕舞」が肝心です。
東京ガス「暮らしのデザイン展2013」
トーヨーキッチン秋の新作は「オーロラカラー」
ケルン国際家具見本市2014の開催概要
理想のアイランドキッチンづくり極意・その2