朝のハチ公前は旅行客や冬休みに入った子どもたちで大賑わい。
マンションは新しくなった玄関扉とLED照明に全面変更したので明るくなった。あとは床の仕上げ工事が来年に持ち越しとなった。
ランチはENGAWAで張り切って1000円の定食!銀ザケの粕漬け、カキフライ、がんもどき、卵豆腐と味噌汁に五穀米ご飯となっていて、800円ランチより品数は多いがそれほど感激する内容ではない。(hide)
Was scheduled during the winter break, to hut of Shinshu, but partly because we've let go of the car snow depth seems quite, and shy away from living hut of winter this year. Refund to cancel also JR ticket had been bought. I decided to spend the New Year slowly at home because some plan of Ise Shrine to open New Year next year.
Large crowded with children who went into the winter break and tourists to Shibuya Hachiko before morning.
I became bright apartment that we have entirely changed the LED lighting and the entrance door that are new. Finish work on the floor became a carry-over to the next year after.
Lunch set meal of 1000 yen and enthusiastically in ENGAWA! Have become a staple grains rice rice miso soup Kasuzuke of silver salmon, fried oyster, ganmodoki, and eggs tofu , the number of articles is more than 800 yen lunch but not the content that so inspiring. (hide)
****************************************************************
All About 最新記事のご案内です。興味ある記事をご覧ください。
■「ホームメイドクッキング」「おもてなし料理」「手作り・保存食品」「圧力鍋料理」ガイドtamiの最新記事はこちらです
大豆のマリネサラダ
豚バラ肉の煮込み
お肉ほろほろ・・あったかビーフシチュー
豚骨煮込み
きのことチーズのリゾット
大豆のマリネサラダ
豚バラ肉の煮込み
お肉ほろほろ・・あったかビーフシチュー
豚骨煮込み
きのことチーズのリゾット
■キッチン ガイドhideの最新記事はこちらです!
キッチンオブザイヤー2013授賞商品発表!
ブルトハウプ・東京ショールームオープン
ドイツからやってきた鉄のフライパン・ガストロ
次世代のキッチンは「食べる場キッチン」
キッチンは「火の仕舞」が肝心です!
0 件のコメント:
コメントを投稿