When I went to the "NINBEN" two months ago, will not buy it for renovations, and went back to buy a super high quality dried bonito that 100g1, 020 円 venerable Mitsukoshi previous "Yamatoya", but is likely to cut up fingers tapered so and so, decided to start using tomorrow from this section of the economical 100g670 yen that had been purchased in the "NINBEN" the other day.
The wound in the SARASHI with a hard stop as usual, store in the refrigerator can be sealed with Ziprock. Dried bonito that narrowed take the bonito soup stock. (hide)
三越前の「にんべん」本店には「だし場」と呼ぶDashiBarがある
道路側に並んでいるのが徳用かつお節
今朝のかつお節
新しい徳用かつお節
サラシに巻いてジプロック
****************************************************************
All About 最新記事のご案内です。興味ある記事をご覧ください。
■「ホームメイドクッキング」「おもてなし料理」「手作り・保存食品」「圧力鍋料理」ガイドtamiの最新記事はこちらです
大豆のマリネサラダ
豚バラ肉の煮込み
お肉ほろほろ・・あったかビーフシチュー
豚骨煮込み
きのことチーズのリゾット
大豆のマリネサラダ
豚バラ肉の煮込み
お肉ほろほろ・・あったかビーフシチュー
豚骨煮込み
きのことチーズのリゾット
■キッチン ガイドhideの最新記事はこちらです!
次世代のキッチンは「食べる場キッチン」
キッチンは「火の仕舞」が肝心です!
新しいキッチンブランド「トクラス」新登場!
オーダーキッチンの落とし穴!「水の仕舞」が肝心です。
理想のアイランドキッチンづくり極意・その2
0 件のコメント:
コメントを投稿