2013年4月27日

ツナシマキッチンセミナーと渋谷の街

昨日に引き続いて今日もツナシマ・キッチンセミナー が11時から開かれ、今日も12人のお客様にお越しいただいた。
昨日同様に、実際に近日中に食器洗い機の機種決定をしたいというお客様が多いため、セミナーあともツナシマスタッフの皆さんは質問攻めにあっていた。
ランチは近くにある「醍醐」という店。二人とも昨日と同じように「稲庭うどん」を注文。ここのうどんは味付けも優れて非常に美味しい。8種類もあるトッピングを自由にできる点も嬉しい。
ランチのあと、渋谷事務所に戻って仕事をする。土曜の午後の渋谷は人であふれかえっていた。またこのところ目立つようになってきた、外国人観光客の姿が今日は震災以来はじめてというくらい外国人の姿が多くなっている。(hide)

Tsunashima Kitchen seminar is opened from 11:00 today Following the yesterday, today who come to us of 12 peoples.

For in the same way yesterday, customers who want to determine the model of dishwasher in a few days actually, the more was there to heckle the people of Tsunashima staff seminar after.
Lunch was near the "Daigo". They both order the "Inaniwa noodles" in the same way as yesterday. Udon here is very tasty seasoning also excellent. I am glad also that you can freely topping is also eight kinds.

After lunch, do the job back to the Shibuya office. Shibuya Saturday afternoon was flooded with people. The figure of the foreigner is as much for the first time since the earthquake, today has come to stand out recently, the figure of foreign tourists. (hide)

***********************************************************************
All About 最新記事のご案内です。興味ある記事をご覧ください。



キッチン ガイドhideの最新記事はこちらです!
 

環境と共生できる自然エネルギーの未来像の提案



トーヨーキッチンとバカラの空間共演


新時代のミニキッチン プロトタイプの発表



キッチン家電のふるさと「日立多賀事業所」工場見学




日本のキッチンの未来が見えてくる

0 件のコメント:

コメントを投稿