2012年7月14日

富良野のメロンと京王線

先週5日に注文してあった北海道・富良野の近藤農園から「King Ruby Eight」という名のメロンが届きました。facebook友達「北のフードソムリエ」北村さんのサイトから注文できる北海道の本物の味です。3日くらい経って蔓の部分が枯れてくると食べごろなんだそうです。押し花のしおりが嬉しいですね!
ビックリしたのはその大きさです。キッチンスケールで計ろうとしたら重すぎてエラーが出てしまい、体重計で測ったらひとつ2.3kgもありました!食べごろが待ち遠しいですね。
Mellon named "King Ruby Eight" from KondoFarm of Hokkaido Furano was the order has arrived in five days last week. is a real taste of Hokkaido. Its can be ordered from the site "Food sommelier of the North" a facebook friend's Kitamura. I'm glad pressed flower bookmarks!
I was surprised is its size. Error would be too heavy when it tries in the kitchen scale, there was one when measured 2.3kg weight!
Looking forward to the day a good appetite.
深夜の驚くような激しい雨が嘘だったような快晴の朝!おまけに水銀柱もグングン上がって最高気温が31度、蒸し暑さがたまらない。
京王線の地下化工事がいよいよ終盤に入って、来月19日には地下への切替えがおこなわれる。8月初めには見学会も開かれる予定で公募に申し込んでいたが、抽選に外れたというハガキが届いた。残念!
この線路もあとひと月で見納めになると思うと、少しセンチな気持ちになる。地下化になったあとこの周辺はどんな光景に変わるんだろうか?45年間もの間調布の街中を描き続けておられる中川平一さんという方が今日も線路際で調布名物のラーメン屋に向かって絵筆を走らせていた。(hide)
Sunny morning of heavy rain, such as such as late-night surprise was a lie! Maximum temperature is 31 degrees, unbearable heat and humidity is also steadily rising mercury in bonus.
Finally entered the final stage of the Keio Line underground construction, on the 19th of next month to switch to underground is carried out. Postcard in early August, but had also signed up for tours will be held in public, that was sent off in the lottery. Sorry!
I think that one last look at the month and even after this line, feel a little sentimental. Will this ever change around in the underground scene after it takes what? Mr. Nakagawa Heiichi who folded in the town of Chofu continue drawing between 45 years had been running a paintbrush towards the famous ramen restaurant in Chofu drawing today. (hide)


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