というわけで、久しぶりの山小屋生活の一端をご紹介します。facebookで書いたところ、いろいろ反響がありましたが、風を通して大掃除をするのが基本作業ですから、うらやましい話ではありません。
小屋の周りは、今が一番の緑の季節です。5月でも雪が降るほどの場所なので、6~8月が新緑で、9月に入ると一気に秋を迎えます。短い夏を思いっきり楽しみたいですね!
Out through the hot tokyo, hut lived a long time. Because I had forgotten that the phone line does not lead to MacBookPro brought, can not be up to internet in the image. Then up again from the bellflower .
So, we introduce one end of the life of the lodge after a long time. I wrote in facebook, there was a different response, because it is the basic work through the wind do housecleaning, but it is not enviable story.
Around the hut, now is the best season of green. Since about the location of the snow even in May, in the green leaves from June through August, will celebrate the fall at once and go into September. I want to enjoy the short summer!
オニシダ
Cyrtomium falcatum
ウバユリの蕾
Bud of Cardiocrinum cordatum
Bud of Cardiocrinum cordatum
3時頃から肌寒くなってきたので、暖炉を燃やし始める。心地よいクラシックジャズを楽しみながらリキュールを傾ける。夕食は茅野のスーパーBIGで売られていたひと玉87円のキャベツを半切りして炒めたものとビーフステーキ、フランスパン。晩酌は灘の酒「剣菱」。ご馳走さまでした!(hide)
Became so chilly from around 3 o'clock, start burning fireplace. Tilt the liqueur while enjoying the comfortable classic jazz. Dinner is beef steak, French bread and those fried cabbage to cut half a circle ball yen87 had been sold in super BIG in chino. Evening drink the sake "Kenbishi" of nada Thanks for the delicious food! (hide)
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