2012年7月12日

豊作ミニトマト!と夏野菜のたより

キッチンガーデンのミニトマト「アイコ」が豊作です♬
熟れた順に摘んでいますが、
もう少し待って、みんなが赤く染まったら
いただきましょう!
摘みたてのアイコは最高のご馳走です。

岐阜の従兄から、嬉しい夏野菜が届きました♬
キュウリ、ジャガイモ、トウモロコシ、なす
と一緒にこの季節だけの野菜「ささげ」です。
ささげは三尺ささげとも呼ぶ40センチ以上もある
長尺の長ささげ豆の仲間ですが
おひたしにすると最高に美味しい野菜です。
東京の八百屋さんでは見かけることのない珍しい野菜です。(tami)

Cherry tomatoes are a good harvest  "AIKO" of the kitchen garden
Although in the order they were picked ripe,
Wait a little more, all stained red when the Let's eat!
AIKO is a feast of freshly picked the best.
From Gifu cousin, happy summer vegetables has arrived
Cucumber, potatoes, corn, eggplant and "SASAGE" only this season along with the vegetables.
When is the best delicious boiled vegetables.
Acid vegetables greengrocer in Tokyo is not possible to see rare. (tami)

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