2013年12月31日

キッチンオブザイヤー2013発表と大晦日の調布

1月4日から伊勢参りに行く予定なので、正月は何十年ぶりかで、調布の自宅ですごすことにした。先日AllAboutのキッチンオブザイヤー2013を発表したが、ブログで取り上げていなかったのでご紹介します。この賞は今年で11年目を迎えるAllAboutの中でも一番歴史のある賞です。
大晦日の調布は人通りも少ないがパルコ地下の食品売り場はさすがに買い物客で大賑わい。4時前には長男が自転車で年越しに遊びにきた。延々と続く酒盛りで大晦日を過ごすことになった。(hide)

Because it is going to go to Ise Shrine from January 4, in dozens of years the New Year, we decided to spend at home in Chofu. Announced the Kitchen of the Year 2013 AllAbout the other day, but it will introduce I did not blogged. This award is the award with the history even in the most AllAbout to greet the 11th year this year.
Pedestrian traffic is also less Chofu of New Year's Eve, but food sales floor of Parco underground bustling with shoppers indeed. Eldest son came to play on New Year's Eve by bicycle to 4:00 before. It was decided to spend New Year's Eve in drinking bout that goes on and on. (hide)



 三五八漬けの漬かり具合。明日までもう少しつけたほうが良さそう

 調布パルコの食品売り場は大晦日の客で大賑わい

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