2013年5月26日

ベイリーフと額紫陽花の花と極上のハンバーグ

ベイリーフの新芽がグングン伸びています。何でもないように見えるこの樹は、ちぎって匂いを嗅ぐとたまらない香りが広がります。夏を過ぎて秋口まで育てたあと、切りとってドライハーブにします。
額紫陽花のつぼみがようやく開きました。この時期井の頭線沿線はあじさいの花が通勤客の目を楽しませてくれます。
休日はhideの料理当番!思い立って手づくりハンバーグを作りました。牛、豚,鶏の肉をミンサーでミンチにして,秘密の香料を加えてフライパンで焼き上げるだけですが、子供の食べ物みたいに思われているハンバーグが、赤ワインとフランスパンにぴったりの極上の料理になります。ご馳走さまでした!(hide)

Sprout of bay leaf is growing rapidly. This tree appears to be nothing, unbearable smell spreads and smell the tear. After grown to early fall past the summer, and then to dry herbs and cut.
Hydrangea buds were finally opened. Hydrangea flowers will delight the eye of Commuters Inokashiraline along this time.

The holiday kitchen duty of hide ! I made a homemade hamburg stake. In the mince in mincer meat cattle, pig, chicken, simply bake in a fryingpan by adding spice of my secret, hamburg stake that appeared to food like a child, to the exquisite cuisine of good to the French bread and red wine will. Was a feast! (hide)

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