小さくなった鰹節はまず出汁をとります。
沸騰したお湯に鰹節を入れ中火で5分ほど煮出すだけで
とても美味しい出汁がたっぷりとれます。
出汁をとった残りの鰹節をフードミルで細かく砕きます。
熱したフライパンにごま油を入れ、
砕いた鰹節を炒ります。
調味料は、塩、醤油、一味、山椒などをお好みで。
水分が飛ぶまで炒めれば、珍味のでき上がりです。
ご飯のふりかけにもピッタリです♬(tami)
Gradually getting smaller and shaved dried bonito(katsuobushi) that.
Katsuobushi was smaller takes first dashi soup.
into the boiling water the katsuobushi,and only about 5 minutes over medium heat can take plenty of delicious soup.
Use foodmill the finely crushed katsuobushil
Sesame oil into the heated a frying pan,and a crushed katsuobushi.
Seasoning, salt, soy sauce, gang, and pepper to your liking.
If moisture to fly, is ready to serve the delicacy unusual food.
It is fit also to topping on rice ♬ (tami)
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