日曜の昼過ぎから品川区立総合区民会館「きゅりあん」の
調理教室を会場にして開かれました。
「もっと、発酵ライフ!」コースの最終回は
手づくり味噌の実技でした。
生徒の皆さんが、とっても熱心で盛り上げてくださったことに
感謝申し上げます。
またスタッフの皆様の強力なバックアップのおかげさまで
内容豊かなコースを終えることができましたことに
あらためて、御礼申し上げます。
朝早いのが少しキツかったのですが
今思い出すと、とっても懐かしく思います。(tami)
The last round of AllAbout College which began July 19
At "Kyurian" General Municipal Shinagawa Hall
from todays afternoon.
I was at the venue to open a cooking class.
"More, Fermentation Life! " the last round of the course.
It was a practical homemade miso.
That the students were very enthusiastic and liven up please.
I would like to thank.
Thanks to the strong backing of everyone of the staff also.
That I was able to finish the course content rich.
Once again, I thank.
The early morning, but I bought a little tight.
As I recall, I think very fondly. (tami)
**********************************************
All About 最新記事のご案内です。興味ある記事をご覧ください。
■「ホームメイドクッキング」「おもてなし料理」「手作り・保存食品」「圧力鍋料理」ガイドtamiの最新記事はこちらです!
麺のつゆはトマトジュース!
ソースがきめて!ワラサのカルパッチョ
贅沢な味わい・手づくりの醗酵バター
ウマヅラハギの煮付け
ご飯のおともに薬味味噌
■「ホームメイドクッキング」「おもてなし料理」「手作り・保存食品」「圧力鍋料理」ガイドtamiの最新記事はこちらです!
麺のつゆはトマトジュース!
ソースがきめて!ワラサのカルパッチョ
贅沢な味わい・手づくりの醗酵バター
ウマヅラハギの煮付け
ご飯のおともに薬味味噌
0 件のコメント:
コメントを投稿