2012年8月26日

AllAboutじぶん学校の最終回!

7月19日から始まったAllAboutじぶん学校の最終回が
日曜の昼過ぎから品川区立総合区民会館「きゅりあん」の
調理教室を会場にして開かれました。
「もっと、発酵ライフ!」コースの最終回は
手づくり味噌の実技でした。
生徒の皆さんが、とっても熱心で盛り上げてくださったことに
感謝申し上げます。
またスタッフの皆様の強力なバックアップのおかげさまで
内容豊かなコースを終えることができましたことに
あらためて、御礼申し上げます。
朝早いのが少しキツかったのですが
今思い出すと、とっても懐かしく思います。(tami)

The last round of AllAbout College which began July 19
At "Kyurian" General Municipal Shinagawa Hall
from todays afternoon.
I was at the venue to open a cooking class.
"More, Fermentation Life! " the last round of the course.
It was a practical homemade miso.
That the students were very enthusiastic and liven up please.
I would like to thank.
Thanks to the strong backing of everyone of the staff also.
That I was able to finish the course content rich.
Once again, I thank.
The early morning, but I bought a little tight.
As I recall, I think very fondly. (tami)

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