2012年8月25日

休日のパスタランチ

今週は外食の毎日だったので、休日の料理当番は自己流ナポリタン!
そもそもアメリカ発祥のトマトケチャップを使った「ナポリタン」はイタリアのパスタ料理にはなく、トマトソースと唐辛子を使った「アラビアータ」などが有名だが、あえて本日はhide風ナポリタンにチャレンジ!
世界最高の調理鍋ベルギーdemeyereの28cmフライパンを使い、たっぷりのベーコンとニンニクを炒めたあと、タマネギを加え、この夏キッチンガーデンの最終収穫品ミニトマトを加えて煮る。最後にトマトケチャップを加え塩こしょうで味を整える。並行して茹でるパスタは細いNo.10Fedelini茹で時間は6分と短い。
茹で上ったパスタをフライパンのソースにからめてでき上がり!
パルミジャーノレッジャーノを挽き、キッチンガーデンのイタリアンパセリを添えていただく!激ウマナポリタンのでき上がりです。ご馳走さまでした!(hide)

Eating out every day this week because it was, kitchen duty holiday Neapolitan own way!
Rather than to the Italian pasta dishes, "Neapolitan" using such as "Arabiata" using well known but the tomato sauce and red pepper, the challenge today is to deliberately hide wind Neapolitan tomato ketchup originated in America in the first place!
After using a 28cm frying pan of the world's best cooking pot demeyere Belgium, plenty of fried bacon and garlic, add the onion and cook along with the cherry tomatoes from the last harvest kitchen garden this summer. Prepare to taste with salt and pepper added to tomato ketchup at the end. 6 minutes boiling time short and thin No.10 Fedelini pasta boiled in parallel.
Completion of the pan with sauce pasta was boiled climb!
Grind Parmigiano-Reggiano, served with Italian parsley in the kitchen garden! It is a horse Neapolitan Completion of Speciality was a feast! (hide)



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