代わりにhideがIHを使った天ぷら料理とピザ料理を担当。参加いただいた皆様に大いに喜んでいただいた価値あるセミナーとなった。セミナーのあとキッチンメーカーの若手スタッフとツナシマ商事嶋部長と5名で近くの中華料理屋で慰労懇親会!遅くまでお疲れ様でした!(hide)
Tsunashima annual seminar for proffesional is opened, people who join us towards the 9. Tami have been asked the instructor early in the morning starting at 7:30 tomorrow for "AllAbout JIBUN College" because of the morning woke up at 4, so absent from today's seminar.
Responsible for cooking tempura and pizza made hide instead was using the IH. Who became a valuable seminar delighted to everyone who participated.
Banquet at a Chinese restaurant near consolation in Director SHIMA and five young staff of kitchen manufacturer after the seminar! Cheers for good work was till late! (hide)
***********************************************
All About 最新記事のご案内です。興味ある記事をご覧ください。
■「ホームメイドクッキング」「おもてなし料理」「手作り・保存食品」「圧力鍋料理」ガイドtamiの最新記事はこちらです!
贅沢な味わい・手づくりの醗酵バター
ウマヅラハギの煮付け
ご飯のおともに薬味味噌
カラフル梅ソースの鯛のソテー
万能調味料 梅びしおの作り方
■「ホームメイドクッキング」「おもてなし料理」「手作り・保存食品」「圧力鍋料理」ガイドtamiの最新記事はこちらです!
贅沢な味わい・手づくりの醗酵バター
ウマヅラハギの煮付け
ご飯のおともに薬味味噌
カラフル梅ソースの鯛のソテー
万能調味料 梅びしおの作り方
0 件のコメント:
コメントを投稿