2014年3月19日

薄いコートに替えて名古屋出張

久しぶりに5時過ぎ起床!9時前の新幹線で名古屋へ出張。東京駅は快晴だったが横浜を過ぎた頃から雲が厚くなり、名古屋は再び青空がのぞいた。昼食は加茂市内の味噌カツ屋で名物の味噌カツランチ。
夕方まで打合せのあと明日の打合せが控えているのでトンボ帰りの出張。折角名古屋まで出てきているのでもう少し時間の余裕を見ておきたいものだ。
夕食は新幹線弁当。今夜は寿司幕の内で、「鯖の柿の葉寿司」「太巻き寿司」「鮭フレーク軍艦」「鮭押し寿司」「牛肉旨煮ちらしずし」「玉子とえびのちらし寿司」、おかずは「煮物」「玉子焼き「かまぼこ」「焼き鮭」「鶏照焼」「酢蓮根」「なます」「黒豆煮」「甘酢生姜」「笹団子」と非常に盛りだくさん!これで1,000円はなかなかのものだと思う。味のほうもほぼ合格!(hide)

The 5:00 wake-up for the first time in a long time too! Business trip to Nagoya Shinkansen 9:00 before. Tokyo Station was sunny but cloud becomes thicker from when I was past the Yokohama, blue sky looked again Nagoya.
Lunch MisoKatsu lunch specialties in misokatsuya Kamo city.
Business trip of dragonfly way home meeting tomorrow because the refrain after the meeting until the evening. It is because I want to look at the room of a little more time because it came out to Nagoya much trouble.

Dinner Shinkansen. Makunouchi sushi tonight, "leaf sushi persimmon mackerel", "thick rolled sushi," "salmon flakes warship", "pressed sushi salmon," "beef Uman vinegared rice with thin strips of egg, pieces of raw fish, vegetables and crab meat arranged on top", "sushi shrimp and egg", "boiled" side dishes "lots of very "kamaboko", "grilled salmon", "chicken teriyaki", "vinegar lotus root", "a dish of raw fish and vegetables seasoned in vinegar", "boiled black beans", "sweet and sour ginger" and "bamboo dumpling" omelet! I think 1,000yen is a thing of the now quite. Towards the pass almost taste! (hide)

朝の東京は初夏の日差し
 新橋を過ぎるとイタリア街区
イタリア・ミノッティクッチーネのSRも右手のビルにある
 小田原近くで珍しい野焼き
 名古屋は再び青空に
 名古屋もずいぶん暖かかった
 これが味噌カツとかにクリームコロッケのランチ
 ディナーは「味百華」弁当
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