2014年3月12日

小春日和の水曜日とツナシマ・プロ向けキッチンセミナー

日中の最高気温が17°まで上がり、ようやく春らしい日和になった。
午後3時からプロ向けツナシマ・キッチンセミナーが開かれた。今日の参加者は8名の皆様。参加いただいた皆様から“とても勉強になった”、”とても美味しかった”というお言葉をいただくとやっぱり嬉しいものだ。(hide)

Maximum temperature during the day increased to 17 °, it becomes weather that seems to be spring at last.
Tsunashima Professional kitchen seminar was held from 15:00. Participants today everyone of eight. It 's happy after all and get words from everyone who participated, "We became a learned a lot", and "Was very delicious". (hide)


****************************************************************
All About 最新記事のご案内です。興味ある記事をご覧ください。
■「ホームメイドクッキング」「おもてなし料理」「手作り・保存食品」「圧力鍋料理」ガイドtamiの最新記事はこちらです



0 件のコメント:

コメントを投稿