2014年2月7日

ココイチのカレーはなぜ旨いのか?

ここ数日の朝は、氷点下!1月が暖かかったからなのか、2月の寒さが厳しい。こんな日のランチに食べたくなるのがカレー。久しぶりにCoCo壱番屋のカレーランチを食べた。
色んなカレー屋で味を比べてみるが、なぜかこの店が一番旨く感じる。微妙なスパイスの差が旨さにつながっているんだろうか?
4月の消費税アップ前にやはりこの店もロースカツの大きさが微妙に変化していることに気づく。700円の価格はどうなるんろう?(hide)

The morning of the last few days, sub-zero! January or because something was warm, the cold of February is severe. Curry's want to eat for lunch the day like this. I ate a lunch of curry CoCo Ichibanya for the first time in a long time.
I try to compare the taste in various curry, but this shop is well feel most for some reason. Difference of subtle spices I wonder has led to the fact?
I notice that the size of PorkRose catlets is changing subtly this shop still in consumption tax up before April. Copper price of 700 yen is wax do be? (hide)


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