2013年6月24日

新宿「渡邊」のランチとKDCMセミナーの打合せ

昼過ぎから新宿で打合せがあり、ランチタイムは西新宿の手打ち蕎麦「渡邊」で、重ねせいろの天ぷら蕎麦。ここのせいろは量が少ないので重ねの2段でないとランチには足りない。しかし天ぷらせいろが1450円と重ねせいろが400円なので、合計1850円!ランチでこれは一寸高すぎだ。それに久しぶりに来た渡邊の蕎麦が大分味が落ちている。新宿一の旨いそばだったのにどうしてしまったんだろう?
夕方から,渋谷事務所で7月30日の5時から開催予定のKDCM主催セミナーの打合せをおこなった。会場をお借りするOZONEのAD氏&MG氏、そして講師担当のLIXILのKT氏の4人で、打合せ終了後RoyalGardenCafeのテラスで簡単な夕食会。夜風に吹かれながら飲むシャンペンが旨い!セミナーの詳細は今月末に公開予定です。(hide)

There is a meeting in the afternoon at Shinjuku,  lunch time is "Watanabe", tempura soba of stacked bamboo steamer. It is not enough for lunch and it is not a two stage stacked because of the small amount of the steamer here.
But bamboo steamer because a 400 yen piled 1450 yen tempura steamer, total 1850 yen!
It's an inch too high at lunch. And taste is dropped buckwheat Watanabe who came for the first time in a long time. And I'm gone How do although it was delicious buckwheat in Shinjuku one?

In the evening, I was carried out of the meeting KDCM seminar scheduled to be held from 5:00 of the 30th July at Shibuya office. In four of Mr.Kato  LIXIL of lecturer in charge and Mis. Andoh & Mr.Mizoguchi, the OZONE to borrow there venue, a simple dinner on the terrace of RoyalGardenCafe meeting after the end. Champagne to drink while blowing in the night breeze is delicious! 
Details of the seminar is coming at the end of this month. (hide)
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