経理の仕事を済ませたtamiとRoyalGardenCafeでテラスランチ。少し風が肌寒いが心地よい。tamiはマクロビ風味のロースト野菜のジャワ風ビーフカレー、hideは茄子ときのこのボロネーゼ。
ランチのあと、ふたりでユーロスペースで上映中の「よみがえりのレシピ」を観る。
山形地方に伝わる在来作物と種を守り継ぐ人々のドキュメントで、地元のイタリアレストラン「アル・ケッチャーノ」の奥田シェフや、山形大学農学部の江頭准教授をはじめとする農家の方々の熱意と意欲が伝統食材の生きる道を示してくれるとても内容豊かな必見の映画だ。(hide)
ランチのあと、ふたりでユーロスペースで上映中の「よみがえりのレシピ」を観る。
山形地方に伝わる在来作物と種を守り継ぐ人々のドキュメントで、地元のイタリアレストラン「アル・ケッチャーノ」の奥田シェフや、山形大学農学部の江頭准教授をはじめとする農家の方々の熱意と意欲が伝統食材の生きる道を示してくれるとても内容豊かな必見の映画だ。(hide)
Terrace lunch on RoyalGardenCafe with tami come to work in accounting.
Wind a little chilly, but pleasant. Tami vegetable curry flavored macrobiotic, Hide the bolognese of eggplant and minced.
After lunch, playing cinema in EuroSpace "Recipe of Resurrection."
In the documents of people who succeed to protect the species and traditional crops transmitted to Yamagata, the motivation and the enthusiasm of the people of farmers and Okuda chefs Italian Restaurant "Al-Ketchano", Associate Professor Egashira of Agriculture, Yamagata University it is very content rich movie that will show the way to live traditional ingredients. (hide)
Wind a little chilly, but pleasant. Tami vegetable curry flavored macrobiotic, Hide the bolognese of eggplant and minced.
After lunch, playing cinema in EuroSpace "Recipe of Resurrection."
In the documents of people who succeed to protect the species and traditional crops transmitted to Yamagata, the motivation and the enthusiasm of the people of farmers and Okuda chefs Italian Restaurant "Al-Ketchano", Associate Professor Egashira of Agriculture, Yamagata University it is very content rich movie that will show the way to live traditional ingredients. (hide)
**********************************************
All About 最新記事のご案内です。興味ある記事をご覧ください。
■「ホームメイドクッキング」「おもてなし料理」「手作り・保存食品」「圧力鍋料理」ガイドtamiの最新記事はこちらです!
塩麹ヨーグルトの鶏のソテー
蒸し料理の塩麹ドレッシングかけ
ヨーグルトソースの豚しゃぶ
夏野菜のカラフルピクルス
すっきり爽やか 生姜酒
■「ホームメイドクッキング」「おもてなし料理」「手作り・保存食品」「圧力鍋料理」ガイドtamiの最新記事はこちらです!
塩麹ヨーグルトの鶏のソテー
蒸し料理の塩麹ドレッシングかけ
ヨーグルトソースの豚しゃぶ
夏野菜のカラフルピクルス
すっきり爽やか 生姜酒
トーヨーキッチン表参道に4つめのショールームオープン
インテンザ・オリジナルオーダーキッチン新登場!
0 件のコメント:
コメントを投稿