2012年10月23日

ノーリツ・プレゼンルームのガスクッカー研修会

朝11時からHOTNETキッチンの勉強会が、西新宿に昨年新しく開設された「ノーリツ・プレゼンルーム」で開かれた。このショールームのシステムキッチンには最新型のハーマン・ガスクックトップ6機種(S-Blink ADVANCE、S-Blink duoフレーム一体ガラストップ、S-Blink duoベベルカットガラストップ、S-Blink revor、i-SELECT、fami)や食器洗い機3機種などが実機で搭載されている。
一般のキッチンショールームでは、最新型のガスクックトップなどが展示されていても実際に使ってみる事ができないが、この研修所ではすべての機種が操作できる。
研修では、まず自動炊飯機能を使ってご飯を炊き、ダッチオーブンを使って焼きチーズカレー。グリル機能を使って焼きなす。吹き出さない麺茹でモードでそうめん。160度の定温状態のフライパンでどら焼きの5種類のメニューを楽しんだ。
とても役立つ研修会で、最新型のガスクッカーをお客様に設計指定する立場の設計者はぜひとも体験するべきだと思ったのと、購入されたお客様が実際に使いこなすためには、かなりの回数で体験する場が必要だと思った。今のところこの研修所は一般公開されていないそうだ。(hide)
Study sessions HOTNET KITCHEN has been opened in the newly opened NishiShinjuku with "Noritsu Presen Room" at 11 this morning. In this model system kitchen showroom Herman 6 models gas cooktop (S-Blink ADVANCE, S-Blink duo frame glass top, S-Blink duo bevel cut glass top, S-Blink revor, i-SELECT, and fami, and 3 models dishwasher ) is equipped with a real machine.

Kitchen showrooms in general, but we can not actually use, such as gas cooktop even if they are on display, all models can be operated in this training institute.
First, cook rice using the automatic rice cooking function, and using the Dutch oven baked CheeseCurry.
We enjoyed a menu of five types of state bake made ​​using the grill function. Somen noodles boiled mode is not blowing.  in a frying pan Dorayaki constant temperature of 160 degrees.

On the workshop very useful, and I thought the designer in a position to design specifications to customers gas cooker have never actually used and should be experienced by all means,
Customers who purchased master actually , I think we need a place to experience a considerable number of times. This training institute is likely not been open to the public so far. (hide)

**********************************************
キッチン ガイドhideの最新記事はこちらです!


インテンザ・オリジナルオーダーキッチン新登場!





VIKINGセンサー付きガスクックトップ新発売!

0 件のコメント:

コメントを投稿