2012年10月10日

42回目の結婚記念日!と丹波黒さや豆とコルドンブルーパン教室

本格的な秋晴れの一日。今日は記念すべき42回目の結婚記念日!
私たちのまわりで、温かく見守ってくださる皆様にあらためて御礼申し上げます!
tamiはよく頑張ってくれました。これからも仲良く元気にやっていきましょう!
今朝一番に、葉山の従兄から丹波黒さや豆の枝豆が届きました。いつも美味しい黒さや豆を送っていただきありがとうございます!
今日のランチはRoyal Garden Cafe のモッツアレラチーズとトマトといんげん豆のジェノベーゼ。
夕方7時から代官山コルドンブルーでのデビューレッスン「フランスパンコース」の1回目に出席。生徒の数は10名で、男性はhideひとり。今夜のパンは「ハーブ風味の三つ編みパン」。やっぱり基本的な設備が違うので焼き上がりも本格的に美味いパンが焼けた。(hide)

Beautiful autumn day in earnest. Today is 42 th wedding anniversary memorable!
Tami gave me a good job. We will go happily doing fine work!
First thing this morning, and edamame beans Tamba has been received from a cousin in Hayama. Thank you for sending me the beans and always delicious!
Today's lunch of mozzarella cheese Genovese tomato and beans of Royal Garden Cafe.
Attend the first lesson of the debut "French bread" course at the Cordon Bleu Daikanyama evening from 7:00. The number of students is 10 people, men alone hide. "Braid bread flavored herb" bread tonight. Delicious bread in earnest rise was also burnt burn basic amenities such as oven proofer and so different after all.(hide)

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