2012年8月5日

「暑中お見舞い申し上げます!」と真夏のスタミナ料理「酢豚」

昨日は、京王調布駅地下新駅の見学会のあと、ビールで暑気払いし、駅前の「たけチャンラーメン」で有名だと言う煮干しラーメンを食べ、店を出たら雨降り!
久しく降っていなかった雨で、よみがえるかと思ったが、かえって蒸し暑くなってしまった。そんな訳で遅まきながら皆様に少し涼しい暑中お見舞いをお贈りさせていただきます。
そして、昨晩のhide当番の真夏のスタミナ料理「酢豚」のステップ画像です。最高のできあがりで旨かったので、そのうち酢豚屋でも始めようかな?(hide)

Yesterday, after the rainy eat Takechan ramen underground tour of the new chofu station, and then Shokibarai beer,if you leave the store!
The rain was not falling for a long time, I thought that I revived, it became rather hot and humid.
We will be presented a little cool summer greeting card to everyone at this late .
And, step image of the "sweet and sour pork SUBUTA" dish hide stamina of midsummer on duty last night. It was delicious with the best finished, I should start them in the SUBUTA restaurant ? (hide)


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