先月から始まったSHIBUYA BBQ テラスも知名度が上がってきたのか、金曜日の昼真っから3組の団体がBBQで酒盛り。ランチを食べている我々のほうにまで焼き肉の旨そうな香りと煙が運ばれてくる。
良い天気と思っていたら3時半過ぎに一天にわかにかき曇り、真っ暗な空から土砂降りの雨に混じって雹が降ってきた。それも一時間あとにはすっかり晴れ渡り、6時過ぎには強い夕日がホテルの窓に反射してギラギラと輝いていた。激変の一日だった。(hide)
The past few days a strong wind all day is continuing , but the rooftop lunch Tokyu Dept. of sunshine so warm lunch time . Lunch of Dorobushi always stationary at 750 yen price , but the container has become one size smaller . 220 yen is this After I add two deep-fried chicken dish is not enough ! 110 yen, is this one ! Consumption tax is added 77yen to 970yen in the subtotal mean , total 1,047 yen! Lunch price has become the age of one thousand yen over at last .
Name recognition is what came up also SHIBUYA BBQ terrace that began last month , groups of three sets revel in BBQ from Tsu true noon on Friday . Smoke comes carried aroma and effect seems to roast until towards our eating lunch .
The firmament suddenly in 3:30 too and I thought good weather , hail was raining and mixed in the pouring rain from the dark sky . It is also blue sky completely after an hour , I shone glaringly strong setting sun is reflected in the hotel window at 6pm . It was the 1st of upheaval . (hide)
03:30pm
04:30pm
06:10pm
****************************************************************
All About 最新記事のご案内です。興味ある記事をご覧ください。
爽やかな香り! 自家製・山椒の薬用酒の作り方
ピリ辛タルタルソースで和え物
ワインにアボカドディップ
トマトジュースで簡単!ミネストローネ
ブロッコリーのフリッタータ
■キッチン ガイドhideの最新記事はこちらです!
ユーロクッチーナに見る世界の最新キッチン Vol.5
ユーロクッチーナに見る世界の最新キッチン Vol.4
ユーロクッチーナに見る世界の最新キッチン Vol.3
ユーロクッチーナに見る世界の最新キッチン Vol.2
ユーロクッチーナに見る世界の最新キッチン Vol.1
Panasonic今年のテーマはスライディングネイチャー
ミラノ大学から始まったINTERNI2014
0 件のコメント:
コメントを投稿