2014年1月17日

ベルタゾーニ・ガスオーブンの新製品発表会

午後2時からと午後5時からの二回に分けて、湯島のツナシマ・キッチンショールームでイタリア・ベルタゾーニ社のビルトインガスオーブンの新商品発表会が開かれた。
午前中からの仕込み作業はhideも手伝ったが、順調に昼夜2回のイベントをこなすことができた。tamiのレシピは極上肉の3kgもあるローストビーフ、茄子とトマトとチーズの重ね焼き、モッツアレラチーズのクロスティーニなど、最新ガスオーブンを使った手軽で美味しい料理を堪能していただいた。
このガスオーブンは価格も28万円(税別)とお手頃で、センサー付きガスコンロの規制ができてから、輸入ガスオーブンが同じくツナシマ商事の輸入販売するVIKING社以外は日本市場から撤退してしまい、選択肢が国産オーブンや電気オーブンしかなく、かなり限られてしまったなかでの魅力的な商品だと思う。実際参加された合計70名以上の代理店、キッチンメーカー、デベロッパーなどの皆さんからの評価も非常に高く、ガスのビルトインオーブンの人気が高まり、本当に美味しい家庭料理が手軽に楽しめる道具のひとつとして市場に広がることを期待したいと思います。
終了後はスタッフの皆さんと反省会。続けて二次会と楽しい時間を過ごした。長い一日を皆さんお疲れさまでした。そして参加いただいた皆様本当にありがとうございました。(hide)

It is divided into two times from 17:00 and from 14:00 , new product presentation of the built-in gas oven of Italy Bertazzoni company was held in Tsunashima Kitchen showrooms Yushima .
Also helped hide charged work from the morning , but was able to complete the two events day and night on track . recipes tami had they enjoy piled 3kg grilled roast beef & cheese and tomato eggplant , which is also the finest meat , such as crostini of mozzarella , cooking delicious easy using the latest gas oven .
The price is reasonable and ( excluding tax) ¥ 280,000 This gas oven , regulation of the sensor with gas stove is being able to import gas oven would be to withdraw from the Japanese market , there is only electric oven and domestic oven choices , limited considerably I think it's attractive products of among you've been . You would like to hope that the evaluation of by our developers and Kitchen Studio has joined fact is very high , the popularity of built-in oven gas is increased, and spread in the market as one of the tools to be able to enjoy easy is really delicious home cooking .
After the end of evaluation meeting with the staff. I spent a good time with the second party in a row. It was cheers for good work everyone a long day. And thank you very much everyone who participated.(hide)



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