7時から懇親会が5階のグラスルーチェショールームをお借りして開かれ、9時近くまで大いに盛り上がっていただいた。そのあとメンバー有志で新宿西口の栄寿司で2次会。長い時間のおつきあいご苦労様でした。(hide)
I can borrow the seminar venue of Shinjuku Living Design Center OZONE from 5:00 pm, opened the kitchen seminar sponsored KDCM. Participants of today fully occupied state in the seminar room 88 members.
The open social gathering is to borrow GlassLuce showroom on the fifth floor from 7:00, I have excited a great deal until nearly 9pm.
Second meeting at Sakae Sushi in Shinjuku West Exit after which members volunteer. It was acquaintance hardships like a long time. (hide)
****************************************************************
All About 最新記事のご案内です。興味ある記事をご覧ください。
■「ホームメイドクッキング」「おもてなし料理」「手作り・保存食品」「圧力鍋料理」ガイドtamiの最新記事はこちらです
グレープフルーツとキウィのグラニテ
トマトジュースで野菜リゾット
セロリの醤油漬け
びわのジャム 季節のジャムづくり
グレープフルーツとキウィのグラニテ
トマトジュースで野菜リゾット
セロリの醤油漬け
びわのジャム 季節のジャムづくり
■キッチン ガイドhideの最新記事はこちらです!
0 件のコメント:
コメントを投稿