Lunch is 860 yen set meal of rice and tempura soba in Shibuya Sarashina healty and lightly.
Tsunashima Professional Kitchen Seminars will be held this year for the first time, from the time of 3 participants 10 people people today.
Vegetable tempura with a VIKING gas cooktop and grilled saury with the VIKING gas oven after the seminar, pizza handmade using the VIKING gas oven again, I'm popular, so time has been hungry belly. (hide)
********************************************
All About 最新記事のご案内です。興味ある記事をご覧ください。
■「ホームメイドクッキング」「おもてなし料理」「手作り・保存食品」「圧力鍋料理」ガイドtamiの最新記事はこちらです!
ホームパーティにピッタリなローストポーク
大人の味わい「揚げ栗」
手軽なおやつにプチマドレーヌ
激ウマ!手羽先のピリ辛漬け
塩麹ヨーグルトの鶏のソテー
■「ホームメイドクッキング」「おもてなし料理」「手作り・保存食品」「圧力鍋料理」ガイドtamiの最新記事はこちらです!
ホームパーティにピッタリなローストポーク
大人の味わい「揚げ栗」
手軽なおやつにプチマドレーヌ
激ウマ!手羽先のピリ辛漬け
塩麹ヨーグルトの鶏のソテー
■キッチン ガイドhideの最新記事はこちらです!
オーダーキッチングランプリ2013の応募締切は1月31日です!
LIVING KITCHEN 2013に見る世界の最新キッチン
キッチンオブザイヤー2013授賞作品の発表!
ミーレ・センター目黒グランドオープン
Cuisinartクッキングブレンダーで熱々のパンプキンスープ
オーダーキッチングランプリ2013の応募締切は1月31日です!
LIVING KITCHEN 2013に見る世界の最新キッチン
キッチンオブザイヤー2013授賞作品の発表!
ミーレ・センター目黒グランドオープン
Cuisinartクッキングブレンダーで熱々のパンプキンスープ
0 件のコメント:
コメントを投稿