2012年12月27日

ふたり忘年会

今年も残すところ5日間だけとなり、明日は仕事納め。
頑張ってきた今年一年を振り返って、ふたり忘年会を開きました。
来年も良い歳になりますように祈念してそのご苦労様会です。
代々木上原駅から古賀政男記念館坂上の信号を右折したすぐ左手に3ヶ月前にオープンした「初代割烹・高橋」という店でおいしい料理と旨い酒を楽しみました。
若主人の高橋さんは広島出身で西条を中心とした銘酒を取り揃え、魚も広島の魚を中心に料理してくれます。若奥さんの小早川さんは東京ガスOZONE7階の「コンロと暖炉」のショールームでチーフをされています。ふたりの息が合った心地よい店です。
今夜の料理を画像でご覧に入れます。楽しい時間と美味しい料理をご馳走さまでした!(hide)

Only five days away and leave this year, I paid work tomorrow.
Looking back on the year that has been working hard this year, I opened two of the year-end party.
Well have been my best year this year tami. . Cheers for hard work is meeting its hope looks as good next year.
I was treated to delicious food and sake at the restaurant was opened before 3 months ago on the left immediately after the traffic lights turn right Memorial Masao Koga from Yoyogi Uehara station called "Shodai Kappo Takahashi"
Available the sake that focuses on Saijo in Hiroshima, Mr. Takahashi young orner who cook the fish of Hiroshima. Mrs. Kobayakawa's young wife has been a chief in the showroom of the "stove and fireplace" Tokyo Gas OZONE7 floor. It is a shop that fits comfortable breath together.
I put on the image to see the dishes tonight. It was good food and a good time I'm done! (hide)
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