セミナー前に地下の杵屋でランチ。秋の特別メニューという鮭の親子丼付きうどん定食880円を注文。なかなか良い味だ。
セミナーには30人近い方のご参加いただき、話の内容にも興味を持っていただき大いに盛り上がった。セミナーの後は恒例の質問会も開いて5人の方からのご質問も受けた。
長時間のセミナーだったが、ご参加いただいた皆様お疲れさまでした。(hide)
"Making Housing Seminar" was held the annual autumn afternoon spread of the blue sky, in OZONE Shinjuku.
Lunch at KINEYA underground before the seminar. Order 880 yen set meal with salmon & ikura on rice and Japanese noodle that special autumn menu. It's a pretty good taste.
The seminar was attended by a great deal of excitement nearer 30 peoples, I have an interest in the contents of the story. After the seminar also received questions from fivepeoples questions also open the annual meeting.
It was a long seminar, cheers for good work everyone who join us. (hide)
**********************************************
All About 最新記事のご案内です。興味ある記事をご覧ください。
■「ホームメイドクッキング」「おもてなし料理」「手作り・保存食品」「圧力鍋料理」ガイドtamiの最新記事はこちらです!
塩麹ヨーグルトの鶏のソテー
蒸し料理の塩麹ドレッシングかけ
ヨーグルトソースの豚しゃぶ
夏野菜のカラフルピクルス
すっきり爽やか 生姜酒
■「ホームメイドクッキング」「おもてなし料理」「手作り・保存食品」「圧力鍋料理」ガイドtamiの最新記事はこちらです!
塩麹ヨーグルトの鶏のソテー
蒸し料理の塩麹ドレッシングかけ
ヨーグルトソースの豚しゃぶ
夏野菜のカラフルピクルス
すっきり爽やか 生姜酒
トーヨーキッチン表参道に4つめのショールームオープン
インテンザ・オリジナルオーダーキッチン新登場!
0 件のコメント:
コメントを投稿