籠原駅は初めて降り立った駅で、50kmほど遠くに日光男体山、赤城山、榛名山、妙義山、秩父連峰などが遠望できるロケーションにある。まず、LIXIL常務執行役員の松村さんから今回の見学会の趣旨説明、続いてキッチン商品開発部の田口グループリーダーと高久主査から、LIXILのキッチン開発の歴史と最新商品の説明、そのあとサンウェーブ深谷工場に昨年完成したユーザビリティラボを見学してスタッフの皆さんからの説明を受けた。
昼からは、LIXIL-SUNWAVE深谷キッチン工場の下条取締役の説明のあと見学会が引き続いておこなわれた。年間72000台のシステムキッチンを生産している工場だけあってなかなか見応えのある内容の見学会だった。スタッフの皆様お世話になり、ありがとうございました。
10:30 set Kagohara Station JR Takasaki Line. Kitchen factory tour will be held "in the kitchen is an easy-to-use translation! There" and "usability lab Fukaya" Briefing by the developers of the LIXIL Kitchen, the 14 members of the media attended.
For the first time that I arrived at the station, the station at the location Mt. Nantaisan , Akagi, Haruna, Myogisan and Chichibu mountain range can be far distant view in 50km.
First, a description of the purpose of this tour from Ms. Matsumura Executive Officer LIXIL, from the group leader Taguchi, Takaku Chair of the kitchen product development, product description and the latest history of the development of LIXIL Kitchen Fukaya Plant SUNWAVE then subsequently I have received an explanation from you of staff to tour the usability lab was completed last year.
From noon, kitchen factory tour was done Fukaya LIXIL-SUNWAVE may subsequently. Was a tour of the content that is very impressive and there is only a factory that produces kitchen system 72 000 units per year. Indebted to everyone of the staff, thank you!
3時に籠原駅を出て、5時過ぎに神田到着。岩本町まで歩いて今日まで開催中のスガツネ工業新製品発表会に顔を出してきた。キッチン家具に応用できる面白い新製品が色々発見できた。案内してくださった鈴木部長ありがとうございました!(hide)
I left the station at 3:00 Kagohara, Kanda arrived shortly after five o'clock. I've been put in an appearance to new product launches in the industry Sugatsune held until today Iwamoto walk to town. Interesting new products that can be applied to various kitchen furniture could be discovered. Thank you Director Suzuki, please guide! (hide)
**********************************************
All About 最新記事のご案内です。興味ある記事をご覧ください。
■「ホームメイドクッキング」「おもてなし料理」「手作り・保存食品」「圧力鍋料理」ガイドtamiの最新記事はこちらです!
ホームパーティにピッタリなローストポーク
大人の味わい「揚げ栗」
手軽なおやつにプチマドレーヌ
激ウマ!手羽先のピリ辛漬け
塩麹ヨーグルトの鶏のソテー
■「ホームメイドクッキング」「おもてなし料理」「手作り・保存食品」「圧力鍋料理」ガイドtamiの最新記事はこちらです!
ホームパーティにピッタリなローストポーク
大人の味わい「揚げ栗」
手軽なおやつにプチマドレーヌ
激ウマ!手羽先のピリ辛漬け
塩麹ヨーグルトの鶏のソテー
トーヨーキッチン表参道に4つめのショールームオープン
インテンザ・オリジナルオーダーキッチン新登場!
0 件のコメント:
コメントを投稿