2012年10月3日

ENGAWAのダイエットランチと建築シンポジウム

昼前から降り始めた雨で、昨日までの蒸し暑さがだいぶ和らいでくれた。
イタリアンのパスタランチも旨いのだが、ダイエットとは縁がないので、久しぶりにENGAWAで黒米ご飯と牛すじ大根の煮込みランチ800円。少し量が少なく煮込みも脂っこくないので結構旨い。
第2回バルバラ・カポキン国際建築ビエンナーレ展示会最終日にあたる今日の夕方5時から九段にあるイタリア文化会館ホールで、アーキテクツ・スタジオ.ジャパン主催の記念シンポジウムが開かれた。タイトルは「続・地方から発信す建築」で、過去にこの賞を受賞した阿部良、川口佳介、前田圭介の若手建築家によるトークセッションと、隈研吾氏の総括、建築家窪田勝文氏が司会をするパネルディスカッションが開かれた。なかなか面白い内容のシンポジウムだった。
シンポジウムのあと会場であったリネアタラーラのMD社長と神保町の「上海朝市」で極上の老酒漬けの上海蟹や美味い料理と紹興酒を堪能した。ご馳走さまでした!(hide)
The rain began to descend from the late morning, heat and humidity up to me yesterday softened considerably.
But it is also delicious Italian pasta lunch, because there is no edge with diet.
800 yen lunch radish and beef stew with black rice. ENGAWA for the first time in a long time. I quite delicious stew it's not even a small amount of a little greasy.

Falls on the last day of the International Architecture Biennale exhibition Barbara Kapokin, in the Italian Cultural  Hall from 5:00 in the kudan tonight, Memorial Symposium was held. In "architecture originating from the provinces," and talk session by young architects Ryo Abe, Keisuke Kawaguchi, Keisuke Maeda, who won the award in the past, Summary of Kengo Kuma, and Mr. Katsufumi Kubota architect moderator a panel discussion was held. It was a very interesting symposium of the content.
Dishes were delicious crab and pickled roshu the finest in "Shanghai ASAICHI" of the President Mr.monden of Rineatarara was after the symposium venue. Was a feast! (hide)

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