2012年10月1日

10月に入っても真夏日!と魚の料理教室

台風一過!の青空が広がる爽やかな一日と思っていたら、水銀柱がぐんぐん上がって何と真夏日の31度。
ランチは葱やの冷やしうどんか、日高屋の冷やし中華にしようと思ったが、どちらも満席。あきらめてTapasTapasで魚介類のパスタ980円。味はまあまあ良いのだがオリーブオイルが少々強い。
夕方からベターホームの魚料理教室。今夜が一年コースの最終回になる。今夜は鯛づくしで、三枚におろした鯛を使ってうしお汁、昆布締め、カルパッチョなどどれも最高に旨かった。(hide)

Typhoon has passed! I thought for a refreshing day of blue sky, but  thermometer was 31 degrees of hot day.
Lunch and I thought of Negiya chilled udon or cold noodle shop tries Hidakaya, both fully booked. 980 yen for seafood pasta in TapasTapas give up. Olive oil is a little strong but tastes good enough.
Better Homes fish of the evening cooking class. Tonight is the final year of the course. In the fullness of sea bream tonight, was good to any best Ushiojiru, kelp tightening, such as using the sea bream carpaccio with fillet. (hide)

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