2012年9月26日

秋晴れの渋谷とFrancFrancと玉久

朝から青空が広がって、心地よい風が吹く。秋本番のこのごろとなってきた。
9月も残り少なくなってきたので、有意義な毎日を過ごしたいと思う。
ランチは久しぶりにココイチの「ささみカツカレー」900円。
表参道での打合せの帰り、南青山3丁目に10月5日オープンするFrancFrancの飾り付けがおこなわれていた。どんな店になるのか楽しみだ。
渋谷に戻って友人のMN氏と割烹「玉久」で旨い肴と酒を楽しむ。ここの名物「こちの薄づくり」と「金目の塩焼き」が極上の旨さ!(hide)
The blue sky in the morning, nice breeze blowing. Has been the production of these days fall.
I think that we have run low in September, and I want to spend every day meaningful.
"Chicken cutlet curry " of Kokoichi lunch 900 yen for the first time in a long time.
FrancFranc decoration has been done, to open October 5 meeting at omotesando return. It's fun to shop what makes what.
Enjoy a drink and a delicious side dish with "TAMAKYU" cooking and my friend's Mr.Masunari back to Shibuya. specialty cooking here is the effect of the best! (hide)




**********************************************
キッチン ガイドhideの最新記事はこちらです!







0 件のコメント:

コメントを投稿