2014年10月16日

上五島のランチとプロ向けツナシマキッチンセミナー

ランチはタイガー餃子会館の2階にある飲み屋「上五島」で鯖焼き魚定食880円。干物の鯖は決して上物ではないがたっぷりの大根おろしが添えられているのと、ご飯が旨い点が気に入った。聞いて見ると3フロアーとも同じ経営だそうで、上五島は和食屋なのでご飯にはかなり気を使っていますとのこと。中華のご飯とは全然違いますと言うのもうなずける。
ツルハの宇田川町店が本日開店。店の前は客より店員のほうが多いくらい。店内には魅力的なものがなく、近くのドンキやマツキヨにはこのままでは勝てそうにない。
3時から毎月恒例のプロ向けツナシマキッチンセミナー。今日のお客様は5名でとても熱心に話を聞いていただいた。長時間セミナーをお疲れさまでした!(hide)

Lunch 880 yen mackerel grilled fish meal bar on the second floor of the Tiger dumplings Hall in the "KAMIGOTO". Mackerel of the dried fish is not a quality goods but never grated radish and plenty of being served, except rice is delicious liked. 3 floors with the same management seems Looking to hear, that it and uses a pretty damn the rice KAMIGOTO so japanese restaurant. To say a completely different rice and Chinese also to wonder.
Udagawacho TSURUHA drag store is opening today. Towards the clerk is much more than guests front of the shop. There is nothing charming in the store, it is not likely to win in this state to Matsukiyo or Doqui object nearby.
Professional kitchen Tsunashima seminars monthly annual from 3:00. Customers today had you heard the story very hard at five. It was a seminar cheers for good work for a long time! (hide)

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