2014年9月25日

ニシザキ工芸試作チェックと干瓢うどんと徳田銘木セミナー

朝一番から清澄白河駅近くにあるニシザキ工芸へ。来週10月1日搬入、2日〜14日までOZONEで開催されるNEXT Eco Design展2014に出展する今年の「ECO KITCHEN 2014」の試作作品の最終チェックにお伺いした。できあがりはなかなかのモノ!
乞うご期待!ぜひ会場でご覧ください。
渋谷に戻りヒカリエランチは「招福門」で「香港飲茶とおかゆのセット1,404円!」なかなか旨かった。d42で開催中の「DESIGN BUSSAN2014」を見に行った。
気になっていた栃木県小山市商工会議所が販売元となっている「干瓢うどん540円」を購入。どんな味か全く見当がつかないが干瓢の粉とうどん粉を混ぜて練り上げた乾麺。
午後7時から東京デザインセンターで第12回TDCセミナー「銘木を今によみがえらせる」が開かれ参加してきた。講師は奈良県吉野郡黒滝村にある徳田銘木の徳田社長。40名以上の参加者で銘木に関心のある設計事務所が多いことが実感できた。有意義なセミナーをありがとうございました。(hide)

Nishizaki Kohgei in Kiyosumishirakawa Metro Station from first thing in the morning. Carry-October 1 next week, I have to ask the final check of the work model to exhibit the NEXT Eco Design Exhibition 2014 to be held in OZONE up to 2 to 14 of this year of "ECO KITCHEN 2014". Finished mono quite!
Stay tuned! Please visit us at the venue.

" Porridge and HongKong YamuchaSet 1,404 yen" Was delicious with quite "SHOFUKUMON" is Hikarie lunch back to Shibuya. I went to see being held in the d42 "DESIGN BUSSAN2014".

Buy Oyama, Tochigi Prefecture Chamber of Commerce and Industry, which has been in the mood has become a local distributor "gourd shavings udon 540 yen". Dried noodles that have no idea elaborated mix powdery mildew and powder of dried gourd shavings exactly what taste.

I have been participating, held to be "revive us the precious wood" 12th TDC seminar in Tokyo Design Center from 19:00. Instructor Tokuda president of Tokuda precious wood in the Yoshino-gun, Nara Prefecture Kurotaki village.
That the design firm with an interest in precious wood is covered with 40 participants more than can feel. Thank you for a meaningful seminar. (hide)

 ニシザキ工芸工場へ
 ヒカリエ・コンランショップ
 折角のキッチンが無惨な状態
 奥のディスプレイ棚には商品がなし!
 招福門の店内
 香港飲茶とおかゆのセット
 DesignBussan2014
干瓢うどんのパッケージ

 渋谷駅のヤオフク合体広告
 旧東急渋谷駅の解体工事が進行中
 ハチ公前は今日も人出が多い

******************************************************
All About 最新記事のご案内です。興味ある記事をご覧ください。

















キッチン ガイドhideの最新記事はこちらです!



0 件のコメント:

コメントを投稿