2014年5月25日

五月晴れの日曜日

五月晴れの日曜で心地よい一日は自宅でしっかり仕事。
庭の草木も青空を満喫!枇杷の実が少し色づき始め、額紫陽花のつぼみも開き始めた。
ベイリーフの新芽が朝日に美しく輝いている。秋になると香り豊かな香草に変身してくれる。
外へ一歩も出なかったので夕方ようやくPARCOまでショッピング。料理当番の今夜は先日のランチで気に入った「鶏の照焼」にチャレンジ。フライパンで作ったためにちょっと焦げてしまったが、味は60点!自分なりにそれなりにできたと自画自賛。この料理は再チャレンジの必要がある。(hide)


The firm work at home a pleasant day with a Sunday of early summer bright day during the rainy season.
Plants in the garden also enjoy the blue sky! Loquat began coloring a little, bud Hydrangea also begins to open.
Sprout of bay leaf is shining beautifully. Can they turn into herbs rich fragrance when it comes to fall.
PARCO shopping until finally evening one step I did not go outside. Challenge to the "teriyaki chicken" I liked lunch the other day tonight kitchen duty. 

I've burnt a little because it was made ​​in a frying pan, but the taste is 60 points! Self-congratulation that it was in its own way on my own. There is a need for a re-challenge. (hide)

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