2013年11月4日

食空間コーディネーター大阪セミナー

2日の食空間コーディネーター・ブラッシュアップセミナー東京会場に引き続いて、三連休最終日の今日は豊中の服部緑地に隣接したローズコミュニティ会場において同じタイトルのセミナーが開かれ、大阪・西日本各地のコーディネータの方達10数名に参加いただいた。
今日も参加人数は少なかったが、とっても熱心に話を聞いていただいた。
講演のあと理事のMOさん、YKさんと大阪駅まで出てグランフロントビル北館に新しくできたHDC内のキッチンショールームを見学し、そのあと高架下の飲み屋でお疲れさんの乾杯!11時過ぎに帰宅してなんとか今日中にブログアップ。(hide)

Following the food space coordinator brush up seminar Tokyo venue of the 2nd, seminar of the same title was held in Rose community hall adjacent to the Crane of Toyonaka, the person of the coordinator of Osaka, western Japan around today of three consecutive holidays last day I have participated in the 10 number name us.
The number of participants was less today, but I had heard the story very intently.
Tour the kitchen showroom of HDC in the newly Gran front building North Building and out MO's after director of the lecture, to Osaka station and YK's, toast of tired's in the bar of the after underpass! The blog up before the end of the day managed to go home 11 o'clock. (hide)

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