2013年10月21日

鰹節の交代と「うな鐵」ランチ

毎朝削って納豆を混ぜておかずに頂いている鰹節が大分細くなってきたので、先日買ってきてあった大和屋の鰹節と交代。このあとはカツオだしを取るのに使う。前回が8月だったので丁度2ヶ月で一本の消費となる。今回の鰹節はかなりの大物なので、大分長く使えそうだ。
このところハードワークが続いているので、久しぶりに「うな鐵」の精力絶倫ランチ。半年ぶりに入ったら店内がリフォームされていて、少し広くなった感じだ。去年から値段は据え置かれたままだがランチとしては高価だ。鰻が不漁だと言われているのでやもう得ないかもしれない。(hide)

Dried bonito I have gotten a side dish to mix natto shaved every morning became so much thin, replaced by dried bonito Yamatoya each other I bought the other day. It used to take the bonito soup stock after this.
It is consumption of one book in two months just last because it was August. Dried bonito Since this a big shot of pretty, it's so long used.

Hard work because it has recently, the energy unequaled lunch of "UNATETSU" for the first time in a long time. It is a feeling that the store has been renovated I entered for the first time in half a year, it was slightly wider. It's still the price was deferred from last year, but it's expensive as lunch. You might not get anymore you're said eel is a poor catch. (hide)


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