何度か伺ったことのある「ふーど」という手打ち蕎麦屋の前はちょうど白い花が真っ盛りの蕎麦畑が広がる。おからと蕎麦せんべいの小皿のあと、十割そば、粗挽き蕎麦、蕎麦の実茶漬けと続くここの蕎麦ランチは都心では味わえない極上の蕎麦だ。
名古屋駅のお土産はいつもながらに、山本屋本店の味噌煮込みうどんと豊橋の特製ちくわこのふたつは土産に欠かせない。(hide)
The business trip to Nagoya in client meetings regular. Lunch of the first day to go to Shin Unuma Meitetsu train.
Buckwheat field in full bloom spreads a white flower just before the handmade SOBA restaurant has ever asked several times referred to as "FUUDO". After a small dish of buckwheat crackers and Okala, ten percent buckwheat, buckwheat lunch here followed by buckwheat, buckwheat porridge and coarse ground is buckwheat of the best not to be able to taste in tokyo.
The as usual, the two indispensable souvenir special chikuwa of Toyohashi and miso noodle stew of Yamamoto Honten souvenirs of Nagoya Station. (hide)
十割そば
粗挽きそば
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