2013年5月16日

ツナシマ・ユーザー向けキッチンセミナーとドイツ夕食会

11時からツナシマキッチンセミナーユーザー向けが開かれ、6名の方々にご参加いただいた。昨日のプロ向けとはまた違った緊張感は、目前に迫った食器洗い機の機種決定で迷っておられる方が非常に多いことからもよく分かる。

雨の降り始めた6時半から六本木ヒルズにあるグランドハイアット東京2fの宴会場で、ドイツ ノルトライン・ヴェストファーレン州最大の都市ケルン市と京都市との姉妹都市提携50周年を記念して、ケルン市から来られた代表団と日本の財界人との交流を深めるための夕食会に招かれて参加してきた。今夜のメニューは、一皿目に自家製サーモンのマリネ ホワイトアスパラのブーケサラダ ベーコンのクリスピー、イベリコ豚ハム白インゲン豆と季節野菜のスープ、メインディッシュに牛フィレ肉のグリル 季節の温野菜、デザートにストロベリーのクーリー フロマージュブランムース。ご馳走たっぷりで今夜も体重計に乗るのが怖い。(hide)

 Tsunashima Kitchen seminars for users was opened from 11:00, I have you participated in the people of six.
The tension was also different from the professional yesterday, it can be seen well from the fact the person who folded a loss in model selection of dishwasher imminent is very large.

In the banquet hall of the Grand Hyatt Tokyo 2f in the Roppongi Hills, to commemorate the 50th anniversary of the sister city relationship with the Kyoto city and the city of Cologne, Germany NRW maximum from 6:30 that began to fall of rain, Cologne We have participated in the invitation to dinner to deepen exchanges with business leaders and Japanese delegation who came from the city.
Menu tonight, Marinated salmon,salad bouquet,Crispy bacon,tepenade cream,herb sause    Iberico ham,white bean and seasonal vegetable soup, Basil,Parmesan cheese    Grilled beef tenderloin,tarragon,Meaux grain mustard sause Creamed potatoes,steamed vegetable   Strawberry coulis, fromage blanc mousse and Coffee. Scared to ride on scales tonight at feast plentiful. (hide)

 NRW Dinner Party

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