2013年12月14日

今朝の干し柿とユーザー向けツナシマキッチンセミナー  

 今年の干し柿は岐阜の従兄から送られた渋柿と、ネットで購入した高知県の渋柿の二種類を干している。高知の渋柿は粒が小振りだったこともあって、同じときから干しているが大分大きさに違いが出てきている。
11時から恒例のユーザー向けツナシマキッチンセミナーが開かれ、今日は9名の方々に参加いただいた。いつものようにユーザーセミナーは盛り上がりをみせ、予定時間を2時間近くもオーバーしてようやく散会しました。ご参加いただいた皆様、長時間のセミナーでお疲れさまでした。ありがとうございました!(hide)

Persimmons this year is airing a two and astringent persimmon sent from the cousin of Gifu, of astringent persimmon of Kochi purchased on the net. Partly because the grain was a small-sized, astringent persimmon of Kochi is dried from the time the same, but the difference is coming out on the size Oita.

For users Tsunashima kitchen annual seminar is opened from 11:00, which had participated in the people of nine today. The show climax, user seminar was finally adjourned by over two hours near the scheduled time as usual. Everyone who participated, were cheers for good work at a seminar for a long time. Thank you! (hide)

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