2013年12月12日

JIDA Next Eco Design展とプロ向けツナシマキッチンセミナーとHOTNET忘年会

朝のうちOZONEで開催中のエコデザイン展会場のチェックに行ってきました。11月27日から12月17日までと会期が長い展示会ですが、いよいよ残すところ一週間を切り来週火曜日までとなりました。
まだお越しいただけていない方は,是非会場までお運びください。そしてご批判、ご意見を頂戴したいと思います。どうぞよろしくお願いします。

3時から恒例のツナシマキッチンセミナー。今日はプロ向けセミナーで7名の方に参加いただきました。クリスマスが近いということもあって特別に白ワインがついて皆さん大いに盛り上がりました。参加いただいた皆様、長時間お疲れさまでした!

6時半までツナシマキッチンセミナーが続いたあと、銀座コリドー街の「MAIMON」で7時から始まったHOTNETキッチンの忘年会にtamiと一緒に参加。この店はオイスターバーとしても有名で何度が来たことがある。旨い料理に舌鼓をうって今夜は一次会で失礼させていただいた。(hide)

I went to check the Next Eco Design exhibition venue held at OZONE the morning. Session is long exhibition and November 27 to December 17, but it was until Tuesday next week off and one week where they finally leave.
Those who do not take you yet, please carry it to the venue by all means. And I would like to give me criticism, opinions. Thank you very much.

Tsunashima kitchen annual seminar from 3:00. I had participated in the person of the seven in the professional seminar today. Swelling was greatly everyone white wine sticks specially partly because Christmas is close. And everyone who participated, it was a long time cheers for good work!

After Tsunashima kitchen seminar lasted until 6:30, and join together with the year-end party of HOTNET kitchen with tami which started from 7:00 in the Ginza district in the corridor "MAIMON". There is that the times came also famous as Oyster Bar This restaurant. I have let me rude in the primary meeting tonight with gusto to delicious cuisine.(hide)

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