2013年7月20日

世界報道写真展2013

ときどき青空がのぞく土曜日。都内の最高気温は28度以下だったようで、ずいぶんしのぎやすかった。8月4日まで恵比寿の東京都写真美術館で開催中の世界報道写真展をtamiと揃って観てきた。
渋谷駅の内回りホームは余り来ることが少ないが、ホームに日清食品のラーメン屋台ができているのには一寸ビックリ。昼前だったが5人ほどの行列ができていた。
世界報道写真展は、美しく感動させられる作品もあったが、シリアやパレスチナの民間人が悲惨な犠牲になっている戦争や紛争のやるせなさが迫ってくるものが多く、戦争を肯定するような風潮を宣伝する最近の政治家や賛同者たちにこそ、じっくり観てもらいたい現実だ。
お口直しに帰りは恵比寿駅近くの台湾料理「京県樓(JIN DIN ROU)」で小籠包のランチ。担々麺と小籠包、チャーハンと小籠包のふたつのホリデーランチ@1500円を注文。残念ながら最初にこの店ができた頃と少し味が変わり、一寸残念だった。(hide)

Saturday blue sky peeps out from time to time. I was easy to pull off a great deal highest temperature in Tokyo also was like 28 degrees or less. I've watched it flush with tami the World Press Photo Exhibition being held at the Tokyo Metropolitan Museum of Photography in Ebisu up to 4 days in August.

Coming remainder is small inner circle home of Shibuya station, but an little surprised ramen yatai of Nissin Food Products. It was late morning, but had been able to matrix of about five people.

The World Press Photo Exhibition, there was also work to be impressed beautifully, but that sadness and anger of war civilians Palestine and Syria is in dire sacrifice is looming in many cases, the climate, such as affirming the war it is a reality to what we advocate and politicians recently to advertise, I want you to watch carefully.
Return lunch of small basket parcel "JIN DIN ROU" in Taiwan cuisine of Ebisu station close to the palate freshener. I ordered the Holiday Ranch at 1500 yen of two small basket parcel and tantanmen, and fried rice. Taste changes and a little time this store was able to first Unfortunately, it was disappointing an little. (hide)

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2013年7月19日

ユーザー向けツナシマ・キッチンセミナー大盛況!

少し最高気温が下がってしのぎやすくなった今日は,朝11時からユーザー向けのキッチンセミナーが開催された。
30分前にショールームに到着したら、すでに2組の受講者でないお客様が来られて熱心にスタッフと相談中。最近はこのように早朝からショールームに来られるお客様が増えている。今日のセミナーは12名+赤ちゃんの合計13名。
若いユーザーの方が増えているのが最近の特徴で、真剣で熱心に話を聞かれ、選択判断をしようとしているのがよくわかる。
ASKO食器洗い機はまだまだ知名度が低いので、有名な輸入ブランドにひかれるユーザーも多く、商品比較を充分にされることをおすすめしている。
結局今日も1時間以上のオーバータイムでした。ご参加いただいた皆様、お疲れさまでした!(hide)

Today was easier to pull off maximum temperature is lowered slightly, Tsunashima kitchen seminar for users was held from 11:00 in the morning.

When I arrived in showrooms in 30 minutes before, in consultation with the staff eagerly Customers without seminar two sets of come already. Customers come to showrooms from early morning as this has been increasing recently.
Seminar today total of 13 names of 12 people + baby.

Features recent towards the young user's growing, it can be seen well be asked to talk earnestly serious, and are trying to determine the selection.
ASKO dishwasher is low name recognition is still, I have recommended that users who are attracted to well-known imported brands are many, is sufficient to compare products.
Today was also over time of one hour or more after all. Everyone who participated, it was cheers for good work! (hide)

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2013年7月18日

ツナシマ・プロ向けキッチンセミナー

午前中はそれほど暑くなかったが、午後から日差しが強くなり3時過ぎには数日前の激暑が再来!その時間から湯島のショールームでツナシマ・プロ向けキッチンセミナーが開催された。本日のお客様はキッチンメーカーやハウスメーカーの方々8名。今日も予定時間を大幅に越えて最後まで盛り上がっていただきました。
お越しいただいた皆様,本当にありがとうございました。(hide)

It was not so hot in the morning, Hot as hell a few days before came again in 3:00 after sunlight becomes stronger in the afternoon!
Tsunashima-professional kitchen seminar was held in the showroom of Yushima from that time. Person of the housemaker and manufacturers Kitchen Studio of our customers today eight. I was excited to last beyond a lot of time scheduled today.
Everyone, Thank you very much who come. (hide)

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2013年7月17日

名古屋出張といつものお土産

定例のクライアント打合せで名古屋に出張。名鉄電車で新鵜沼まで行きまず昼の腹ごしらえ。
何度か伺ったことのある「ふーど」という手打ち蕎麦屋の前はちょうど白い花が真っ盛りの蕎麦畑が広がる。おからと蕎麦せんべいの小皿のあと、十割そば、粗挽き蕎麦、蕎麦の実茶漬けと続くここの蕎麦ランチは都心では味わえない極上の蕎麦だ。
名古屋駅のお土産はいつもながらに、山本屋本店の味噌煮込みうどんと豊橋の特製ちくわこのふたつは土産に欠かせない。(hide)

The business trip to Nagoya in client meetings regular. Lunch of the first day to go to Shin Unuma Meitetsu train.
Buckwheat field in full bloom spreads a white flower just before the handmade SOBA restaurant has ever asked several times referred to as "FUUDO". After a small dish of buckwheat crackers and Okala, ten percent buckwheat, buckwheat lunch here followed by buckwheat, buckwheat porridge and coarse ground is buckwheat of the best not to be able to taste in tokyo.
The as usual, the two indispensable souvenir special chikuwa of Toyohashi and miso noodle stew of Yamamoto Honten souvenirs of Nagoya Station. (hide)

十割そば
 粗挽きそば
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