2014年11月10日

名古屋と大阪へ!

早朝から名古屋のクライアントとの打ち合わせへ。
夕方には打ち合わせを終えて大阪へ。今夜の宿泊は淀屋橋のHOTEL UNIZO。夕食は近場の飲み屋「秀吉」で山芋梅肉和え、牛肉鍋、鮭茶漬けに黒霧島のお湯割り。
味はもう一歩。飛び込みの店で味の選択に失敗したことはほとんどなかったが、淀屋橋界隈には店が少なく選択幅が少なかったのでやむを得なかった。(hide)

From early morning to the meeting of the Nagoya client.
After finishing the meeting in the evening and to Osaka. HOTEL UNIZO of accommodation is Yodoyabashi tonight. Dinner yam tossed plum meat in the near field of the kappo "Hideyoshi", beef pot, Shocyu KuroKirishima of hot water allocation to salmon rice with green tea.
The taste is one step. Although it was little that in the dive shop failed to selection of taste, it was unavoidable because the store is less selection width was less in Yodoyabashi neighborhood. (hide)
名古屋から大阪へ向かう
 HOTEL UNIZO Yodoyabashi
 上方料理「秀吉」
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