2014年10月4日

JIDAエコデザイン展オープニングパーティ

夕方7時からJIDAエコデザイン展2014のオープニングパーティが開かれた。
パーティ担当のhideは、出勤前に庭のアボカドの葉やバラン、生ハムホルダーやチーズナイフなど諸々の道具を詰め込み、昼過ぎまでお客様と打合せの後OZONEへ。
多くの知人のお客様にお越し頂き、出席者はちょうど200人くらい。
今回からスパークリングワイン、炭酸水のドリンクと、恒例のグラナパダーノの1/4カットにパルマ産の生ハム一本を加えた。バゲットのスライスとシンプルで極上の食材を皆様に堪能していただきました。手伝ってくれた学生の皆さん,最後までお疲れさまでした!(hide)

Packing tools miscellaneous balance and leaves avocado in the garden, and cheese knife and ham holder before work, hide the party in charge, to OZONE after meeting with customers until early afternoon.
For visiting customers acquaintance of many attendees about 200 people just.
Drinks and sparkling wine, carbonated water, I added a single raw ham of Parma to cut a quarter of the annual Guranapadano from this time. We have to enjoy everyone of the best ingredients in the simple slice of baguette. Students who helped were cheers for good work until the end! (hide)

 PHOTO by HIROSHI MUTOH

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